5 вещи, с които да добавите свежест и уют в дома си

Вижте нашите интересни предложения

5 вещи, с които да добавите свежест и уют в дома си

Знаем, че не е никак лесно едновременно да поддържате цяло едно домакинство и да се справяте успешно с неговата визия. Особено ако бюджетът, с който разполагате, е ограничен, мисията става почти невъзможна.

Всеки дом трябва да има свое собствено излъчване, което да разкрива характера на неговия собственик. Никой не остава очарован от голи стени и подове, нито пък от едноцветни и банални интериорни хрумвания. Предлагаме ви пет вещи, чрез които да внесете доза свежест и артистичност в дома си.

1. Собствена картина

5 вещи, с които да добавите свежест и уют в дома си

Не е задължително изкуството да бъде скъпо! За целта можете да занесете всички стари рамки, които сте складирали в килера, на място, където могат да ви направят картина със собствена рамка.

Това може да стане в определено фотостудио например. Защо не занесете снимка от личния си архив, която да бъде преправена в размерите на рамката? Може да бъде ваша, на ваш близък или пък природна гледка, която самите вие сте заснели. Така ще се сдобиете с уникална картина, която никой друг не притежава!

2. Голямо цвете

5 вещи, с които да добавите свежест и уют в дома си

Празният ъгъл във всекидневната задължително трябва да бъде запълнен с неподправена зелена свежест. Разбира се - само ако искате домът ви да добие по-уютен вид.

Растение, което достига голяма височина, увива се около стената или се допира до тавана, винаги е подходящ избор. Трябва обаче да се уверите, че сте наясно с неговия вид и спецификите му, както и да полагате необходимите грижи за него. В противен случай то няма да краси стаята по-дълго от месец-два.

3. Килим или пътека в геометрична форма

5 вещи, с които да добавите свежест и уют в дома си

Някой някога е казал, че килимът свързва всички мебели в стаята. И е абсолютно прав! Килимът придава завършен и уютен вид на всекидневната, а също и на всяка друга стая в дома.

За да не изглежда пуста стаята, подът задължително трябва да бъде постлан с килим или пътека. Голият под не е добър вариант за нито една от стаите, освен може би кухнята.

4. Кош за пране

5 вещи, с които да добавите свежест и уют в дома си

Особено неприятна е гледката, когато събирате дрехите си за пране в обикновени легени в банята, които нямат капак и са отворени за очите на любопитните гости. Да не говорим, че изобщо не е хигиенично.

Използвайте плетен кош за пране, за да не изглежда банята ви мръсна и занемарена. Предимството на подобни кошове е, че изглеждат достатъчно добре, за да бъдат поставени и в кухнята, ако не разполагате с достатъчно свободно място в банята.

5. Плакат

5 вещи, с които да добавите свежест и уют в дома си

Интересен и добре направен плакат, които се набива на очи, и не прилича на тийнейджърските постери от детските ви години, може да бъде особено добро допълнение към интериора в дома ви.

Най-добре плакатът да бъде рамкиран, за да може лесно да се постави на стената само с помощта на пирони.

За още красиви идеи, с които да преобразите дома си, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay