Гардероб ли? Това е идеалното скривалище за бижута!

Скривалище за бижута

Кое е най-важното, когато избираме мебели за дома си? Да са стилни, практични и разбира се, достъпни. И няма как да не споменем вълнението си от бъдещото откриване на първия в България магазин IKEA - безспорно най-известната марка в света, когато говорим за обзавеждане, дизайн, функционалност, и то на доста прилични цени.

До възможността да пазаруваме в IKEA България има още няколко месеца, но ние предварително ще ви дадем идея за нещо много женско, полезно и, както ще видите - красиво. Един от онези шкафове, които обикновено изглеждат скучно в коридора, могат да бъдат шикозно допълнение в спалнята ви. И още нещо - той може да стане любимото място на вашите женски джунджурийки.

Този скрин/гардероб е произведен от лек и неръждаем материал, тежи само 3.8 кг., а това, което виждате, когато го погледнете е... усмивката си. Огледалото на вратичката е идеално решение за малки помещения - марката е специализирана в обзавеждането на кокетни пространства - освен това е някак много женствен. Което пък ни подсети, че освен да закачате палтата си в него, можете да направите и нещо много по-шик.

Да приютите безброй многото си гривни, колиета, обеци и други аксесоари.

Закачалките в мини гардероба са просто идеални, особено ако имате стотици дрънкулки, които все не знаете къде да приберете. Така ще имате в стаята си хем красива, хем функционална мебел, а и ще се сбогувате с вечния хаос, който цари сред бижутата ви. Вътре можете да складирате и коланите, диадемите или шаловете си. Има място за всичко. Nice, a?

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay