Красиви елементи в интериора от дома на @katieminovic

Домът е мястото, чрез което можем да изразим себе си. Всяко малко кътче у дома е израз на нашето отношение към света и начинът, по който се чувстваме. Ако в душата ни е красиво, красив ще е и домът ни.

Днес решихме да се самопоканим в една прекрасна къща на една още по-прекрасна стопанка. Тя е известна в социалните мрежи под псевдонима @katieminovic и чрез всекидневните си постове ни кани в своя невероятно обзаведен дом. Всеки детайл в къщата на Кати е внимателно обмислен и поставен точно там, където му е мястото. Самата тя споделя в профила си, че често обича да размества и да прави различни подобрения у дома заедно със своя мъж. С всяко разместване домът ѝ изглежда все по-добре, а елементите в него са изпипани до последния детайл.

Впечатлени сме от красотата, с която Кати ни радва всеки ден и затова решихме да ви дадем няколко стилни идеи, от които да почерпите вдъхновение за интериора на своя дом.

Кът за четене

Красиви елементи в интериора от дома на @katieminovic

Това не е просто място, на което да седнете с книга в ръка в свободното си време. Както виждате Катя е избрала да позиционира удобния фотьойл именно до прозореца, а до него има малка масичка. Кътчето е идеално за малка почивка след забързания ден, с книга и вино, а прекрасната гледка от прозореца само допълва тази идилия.

Картини

Красиви елементи в интериора от дома на @katieminovic

Дори и най-скучната бяла стена може да бъде разчупена с помощта на различни по размер картини в семпли рамки. Окачените изображения са сходни по стил и цветова гама, а комбинацията им се вписва чудесно в останалата част от интериора. Кати е избрала да съчетае вдъхновяващи послания с нежни рисунки, които определено създават специално настроение в дома ѝ.

Красива трапеза

Красиви елементи в интериора от дома на @katieminovic

Хората се хранят първо с очите си. Точно затова е много важен начинът, по който ще поднесем вечерята на масата. Кати е избрала да създаде романтична обстановка с помощта на запалени свещи, ефектни чаши за вино и съдове с интересни детайли. Неизменна част от аранжировката на масата е букетът с любими цветя. А камината на заден фон създава несравним уют.

Стилен коридор

Красиви елементи в интериора от дома на @katieminovic

И преди сме ви показвали колко много ни допадат този тип високи шкафове за обувки. Те са подходящи както за малки коридори, така и за по-просторни такива, внасяйки стил в помещението. Същевременно са практични, а виждаме, че и позволяват декорация като цветя, картини, осветление или дори огледало с красива рамка.

Оползотворяване на всяко пространство

Красиви елементи в интериора от дома на @katieminovic

Някои хора имат навика да трупат неща навсякъде и буквално запълват всяко празно пространство у дома си с ненужни вещи. Кати обаче е избрала стилен начин да оползотвори подстълбищното си пространство с практична етажерка, която съхранява любими книги и декорации. 

Нестандартни елементи

Красиви елементи в интериора от дома на @katieminovic

Съвсем наскоро Катя показа тези необичайни по форма вази, които се вписват чудесно в интериора. Понякога е добре да заложим на нестандартен детайл, защото съживява обстановката и изпъква под формата на акцент.

Красотата е в малките детайли

Красиви елементи в интериора от дома на @katieminovic

Можем лесно да създадем красота в дома си дори с дребни детайли. Тази паничка с красив отблясък и бижутата поставени в нея биха освежили всяка една тоалетка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay