Когато най-добрият приятел те предаде...

Когато най-добрият приятел те предаде...

Определението "най-добър приятел" може да значи много неща. Но в общи линии така наричаме човека, който винаги ще бъде до вас без значение през какъв етап от живота си преминавате.

Има обаче един тип приятели, които са такива само на думи. Те никога не се съобразяват с вас, не се интересуват от това как сте, а дори понякога се оказва, че ви използват за лични облаги. Съществува място в Reddit, където хората споделят своя горчив опит с мними най-добри приятели. Подбрахме някои от най-интересните истории, които наистина ще ви накарат да се запитате какви ценности изповядват някои хора.

"След като тя ми каза, че са ме насилили сексуално по моя вина, аз прекратих нашето 5-годишно приятелство."

"Тя започна да излиза с моя изнасилвач."

"Тя ми каза, че със съпруга ми ще имаме отвратителни бебета, защото червенокосите деца са най-грозното нещо, което е виждала. Тя също така ме заключи от хотел на 4 часа от вкъщи, в 3 часа сутринта същия ден след спор, предизвикан от нея. Твърдеше, че съпругът ми убива хора, за да си изкарва прехраната (той е химик, който работи върху разработването на химиотерапия).Това беше последният път, когато говорих с нея - преди 4 години."

Когато най-добрият приятел те предаде...

"Преместих се да уча в колеж, а той остана в родния щат, където все още се срещаше с жената, която по-късно стана и негова съпруга. Поддържахме контакт, но разстоянието си казваше думата, така че се чувахме по телефона на всеки 4 месеца. Все още мисля за него като за мой брат, бях кума на сватбата му. След това осъзнах, че той е намерил нова най-добра приятелка, за която по-късно се ожени. Заедно са от малко повече от година."

"Изостави ме, след като му казах, че имам злокачествен тумор."

"Постоянно говореше за себе си и никога не се интересуваше от мен."

"Когато ми каза, че не харесва други момичета освен мен, защото обича да е най-красивото момиче в стаята."

"Разбрах, че тя качва рисунките ми в "блог за грозни картини". Разбрах, след като тя ми изпрати съобщения, в които ми каза, че съм ужасна приятелка напълно анонимно в tumblr. След това отидох разплакана при нея и ѝ обясних какво се е случило, а тя призна, че го е направила и след това ме блокира. Мислех, че все още мога да поправя нещата, но след това намерих блога с моето изкуство в него и разбрах, че тя говори глупости за мен на другите си приятели."

Когато най-добрият приятел те предаде...

"Най-добрият ми приятел от 7 години се влюби в моя годеник. Когато му казах, че не искам повече да сме приятели и го изгоних от живота си, годеникът ми ме изостави заради него. Ще бъда честен, исках да го убия и почти го направих."

"Започна да ме нарича с грозни думи, след като стана ясно, че нейният по-голям брат ме тормозеше сексуално. Бяхме само на 12."

"Напълно ме изостави, след като родих дъщеря си. Не ми се обади повече и дори не ми изпрати едно съобщение. Винаги се ядосваше, когато я поканех у дома. По-късно тя ми каза, че ми е обидена, защото не ѝ обръщам достатъчно внимание."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay