Любовта от пръв поглед е възможна – случи се на мен

Любовта от пръв поглед е възможна – случи се на мен

Бях от онези, които не вярват. Мога дори да продължа и да нарека себе си циник, когато става дума за любов, съдба и идея за любовта от пръв поглед. Само няколко месеца след трогателна раздяла, аз бях толкова далеч от романтик, че когато се спънах в любовта и това ме удари право в лицето, и се съгласих, че вселената ми дава знак.

Спомням си точно къде стоеше – на стъпалата на един ресторант в града, в който тъкмо се бях преместила да живея. Оказа се, че имаме общи познати. Когато ни запознаха имах чувството, че вниманието му беше насочено единствено и само към мен. Усмивката му излъчваше светлина и доброта. Бях втрещена.

Любовта от пръв поглед е толкова истинска, но със сигурност е и много сложна. Бяхме от различни светове, щях да живея в неговия град само няколко месеца. Как бих се сближила с него? Дали би се интересувал от мен дори да знае, че дните ни заедно са преброени? А дали съм му направила впечатление изобщо?

Съмненията ме караха да запазя чувствата си за себе си, поне за известно време. Заради работата ми се виждахме често, погледите ни се срещаха постоянно. Постоянно търсех начин да съм по-близо до него, да говорим. Имах пеперуди в стомаха, а сърцето ми препускаше с пълна скорост. Досега не бях изпитвала толкова силни чувства към някого.

Измина почти месец, или малко повече, от запознанството ни, когато се престраших да го поканя на вечеря. Дадох му номера си, но той не ми звънна. След като чакаш цяла нощ, и го видях на другата сутрин, се почувствах съкрушена. "Опитвах и опитвах, но не успях да се свържа", каза ми той. И настина, оказа се, че съм имала проблем с телефона. Но трябваше да замина в командировка за две седмици, така че помислих, че всичко между нас е свършило.

Преди да замина седнах в стаята си и написах, че някога аз ще се омъжа за този мъж. И се оказа, че не само аз съм влюбената. В минутата, когато се върнах, той ми звънна. Чакал ме е. След този разговор и на двамата ни стана ясно, че се харесваме. Времето не беше с нас, някои хора също не ни подкрепиха, но имахме любовта, която е непобедима.

Често се връщам с емоция към момента, в която срещнах любовта от пръв поглед. Никога няма да го забравя!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay