Мъж от Япония има повече от 100 жени. Вижте защо

Мъж от Япония има повече от 100 жени. Вижте защо

Парите със сигурност не могат да купят семейство, любов или приятелство. Иши Юичи, мъж от Япония, дава идеята на хората да наемат актьори, които да играят ролите на съпруг, съпруга или родител. Юичи вече има повече от 100 съпруги и много деца - а някои от тях са сигурни, че той е техният истински баща.

Ние намираме тези необичайни връзки за много интригуващи и нямаме търпение да ви разкажем за тях.

Как започна всичко

Япония е известна като страна с много силни традиции, които се предават от поколение на поколение. Но какво ще стане, ако нямате родители, които да дойдат на вашата сватба или семейството ви живее твърде далеч, за да ви подкрепи в деня на дипломирането? Ами ако бащата на вашето дете направи избора да не е част от живота му, но искате вашето дете да има двама родители на училищния концерт?

Защо хората имат нужда от това

Хиляди хора имат този проблем ежедневно- нямат близки, с които да споделят специалните дни в живота си. Но благодарение на него, могат да "наемат" такива.  

Началото на дългото пътуване

Всичко започва с приятел на Юичи. "Играх баща на 12-годишно дете със самотна майка. Момичето беше тормозено, защото няма татко, така че майката ме нае. Оттогава съм като баща на момичето. Аз съм единственият истински баща, който момичето познава", обяснява той. "Ако клиентът никога не разкрие истината, трябва да продължа ролята за неопределено време. Ако дъщерята се омъжи, трябва да се държа като баща на тази сватба и тогава ще трябва да стана дядо."

Може да звучи абсурдно, но ако наличието на този "фалшив" баща ще накара момиченцето да се чувства по-добре, то тогава си струва. Юичи винаги пита всеки клиент: "Готов ли си за тази лъжа?" Той е играл ролята на съпруг и баща толкова много пъти, че вероятно има около 100 съпруги.

Лъжа или решение? Това е въпросът

Клиентите искат много различни роли. Понякога Ишии Юичи е молен да изпълнява различни функции като съпруг. Всеки клиент има уникални заявки и очаквания и Ишии трябва да бъде любезен, грижовен, приключенски настроен или срамежлив, в зависимост от това какво се иска от него. Той дори играе ролята на младоженец няколко пъти за жени, които са били под твърде голям натиск от семействата си.

100 съпруги

Член на семейството не е единствената услуга, която предлага. "Не можах да намеря приятел, който да изнесе реч на моя сватбен ден. "Когато помолих истински приятел да произнесе реч, ми каза, че би било неудобно да говори на публично място. Ишии Юичи беше много мил и любезен и произнесе реч като истински приятел ”, пише един от клиентите му.

Можете също да поискате сутрешни обаждания. "Изгубих баща си и майка си, когато бях малък и родителите ми никога не са ме събуждали, така че обичам да чувам:" Добро утро, ставай! ", обяснява един от клиентите. Звучи толкова просто, но за този човек е много важно.

Ако от това се нуждаят хората, определено си струва

Всички сме толкова различни - всеки от нас има правила, убеждения и очаквания. Но ако това прави хората щастливи, може би просто трябва да се радваме за тях.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay