Тази двойка доказва на света, че любовта няма граници

Тази двойка доказва на света, че любовта няма граници

Щастливият образ на героите от нашата история може да ви накара да мислите, че пътят им към силно, любящо семейство е гладък и лесен. И двамата обаче преминали през много борби, физически трудности и предразсъдъци по пътя си да бъдат силна и грижовна единица.

Искаме да ви представим семейството Клементс и вярваме, че тяхната любовна история ще ви вдъхнови и ще промени отношението към хората с увреждания.

Запознайте се с Клементс, щастливо женена двойка, която разрушава стандартната представа за връзка.

Тази двойка доказва на света, че любовта няма граници

Уинстън Бен Клементс е лектор, предприемач и ментор. Мейфър Клементс също е лектор, треньор и автор. Любовната им история можеше да мине като обикновена, с изключение на едно нещо. На Уинстън било предсказано, че ще "живее изолирано поради рядко костно заболяване". Така че историята, обикновена на пръв поглед, става завладяваща...

Уинстън и Мейфър открито говорят за своите отношения и вдъхновяват двойките в подобно положение да не се страхуват да изразят чувствата си.

Пътят на Уинстън не бил лесен, но го направил силен.

Тази двойка доказва на света, че любовта няма граници

Уинстън е роден с рядко генетично състояние, наречено остеогенеза, известно още като болест на крехките кости. Състоянието прави костите на човек твърде крехки и, както споделя самият Уинстън, "дори падане може да бъде фатално".

Той разкрива, че е претърпял повече от 200 фрактури и е прекарал значителна част от живота си, подлагайки се на медицински процедури като операции и рехабилитации за лечение на нараняванията си.

Семейството на Уинстън винаги е било до него. "Имах късмета да спечеля " семейната лотария ", казва той. "От малък те ми осигуриха здрава основа на физическа и емоционална подкрепа. Те също винаги ме тласкаха и ме насърчаваха да мисля по-мащабно, а не просто да се задоволя с ограничен начин на живот. ” Поради това той израства като независим човек.

Предразсъдъците на хората са по-силни от трудностите, с които се сблъскват

Тази двойка доказва на света, че любовта няма граници

Въпреки трудния си път, Уинстън успява да води обикновен, независим начин на живот. "Вярно е, че Уинстън трябва да прави много неща по различен начин в сравнение с обикновения човек, но той все още е много независим и много по-способен, отколкото човек може да си представи", споделя Мейфеър. Уинстън може сам да управлява автомобил. Той живеел сам в апартамента си години преди той и Мейфър да се оженят. Той също така може да пътува по целия свят, за да говори на събития.

"Единственото нещо, с което наистина трябваше да се науча да се "справям ", е тежестта на предположенията на други хора", добавя Мейфеър.

Сега Уинстън и Мейфеър са на път да станат родители за първи път.

Тази двойка доказва на света, че любовта няма граници

Наскоро двойката обяви, че чака първото си дете. "Едно нещо, за което се съгласихме, беше, че искаме да имаме деца."

Говорейки за бременността, Мейфър добавя: "Когато хората ни питат" как?", ние ще им кажем, че любовта, която виждат, не е резултат от " трябва да бъде", а продукт на избор. Избор да поемем всяко препятствие"

Двойката има за цел да нормализира този тип отношения

Тази двойка доказва на света, че любовта няма граници

Съобщаването на бременността привлече значително внимание към двойката и повдигна въпроси за приобщаването. "За много хора, в съзнанието им, това не е нещо, което би трябвало да е възможно за човек с увреждания или за двойка с увреждания", споделя Уинстън. Целта на двойката е да промени начина, по който хората виждат "нормалните" отношения и родителството.

"Много от това, което правим, е нещо като разрушаване на митове и наистина помагаме на хората да се справят със собствените си несъзнателни пристрастия, които може да имат", добавя Мейфеър.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay