Историята на една майка: Защо танцувах на пилон, докато бях бременна?

Джил Маклийн споделя за решението си и защо го е взела

Историята на една майка: Защо танцувах на пилон, докато бях бременна?

Последния триместър от бременността е времето, в което най-вероятно доста малко жени се чувстват секси. Това обаче не се отнася за Джил Маклийн, известна още като Урагана Клео. Тя е 36-годишна стрийптизьорка, която продължава да се върти на пилона, дори и с големия си корем.

Освен, че се занимава с танци на пилон, тя поддържа и собствен блог, в който споделя преживяванията си. Тя пише: "Обожавам да съм бременна. Поне през по-голяма част от времето. Но никога не съм се чувствала толкова не секси, особено през последните три месеца от бременността. Затова реших да се почувствам привлекателна отново. Харесват ми секси песните и танцуването на пилон, затова го правех и докато съм бременна.”

Джил споделя видеоклип, на който танцува в профила си във Facebook и на хората определено им допада това, което прави. Тя дори добавя няколко движения, на които се вижда как потрива корема си като всяка друга бременна жена.

Танцьорката не прекратява връзката си с пилона, но все пак не прави номера, които да навредят на бебето й. Тя не се върти във въздуха и не се обръща с главата надолу. "Взимам бременността си много насериозно и не бих си позволила да направя нещо, което да навреди на бебето ми. Не бих обула тези ужасно високи обувки, ако не се чувствах удобно и сигурно в тях.”, споделя в блога си Джил. Тя публикува и култови снимки в костюм на секси ченге.

Историята на една майка: Защо танцувах на пилон, докато бях бременна?

В момента нестандартната дама е майка на прекрасно и здраво момченце. Като цяло коментарите по неин адрес са положителни, но има и такива, които приемат постъпката й за неуважителна и безотговорна.

Историята на една майка: Защо танцувах на пилон, докато бях бременна?

Джил обаче не им обръща внимание. "Това е начин да изразя себе си и съм сигурна, че синът ми ще си мисли колко съм била яка, когато види снимките на 21-вия си рожден ден!"

"Няма да се оправдавам за това, че съм стрийптизьорка, а сега вече и майка. Ще кажа само, че всяка жена иска да чувства секси, а това е моят начин да го правя. За някои хора това е тема табу, но за мен това е моята сила и страст. И това е всичко, което има значение.”, завършва Джил.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay