Как Кристиано Роналдо почете паметта на сина си

Освен че е един от най-успешните футболисти, Кристиано Роналдо е и семеен мъж. Известният спортист е баща на 5 деца. За съжаление Роналдо се сблъска с едно от най-лошите неща, които могат да се случат на един родител- загуби сина си при раждането.

Семейството на Роналдо преживя голяма трагедия

Как Кристиано Роналдо почете паметта на сина сиCristiano Ronaldo

През 2021 г. Кристиано Роналдо и неговата партньорка Джорджина Родригес разбраха, че очакват близнаци, момче и момиче. Двойката беше изключително щастлива да разшири семейството си още повече. Раждането обаче не мина по план. През април 2022 г. Родригес роди момиченцето им Бела, но момченцето им Анхел, за съжаление, почина.

Роналдо разсъждава върху момента, като казва: "Вероятно най-лошият момент, през който съм минал в живота си, откакто баща ми почина." Загубата съсипа него и Родригес, внасяйки временно напрежение в отношенията им. "Аз и Джио (Джорджина) имахме трудни моменти. Беше много, много трудно да разбера какво се случва в този период от живота ми”, казва футболистът. Двамата се разкъсваха между това да се радват за раждането на дъщеря им и да скърбят за сина си.

Роналдо признава, че е трудно да продължи напред

Как Кристиано Роналдо почете паметта на сина сиCristiano Ronaldo

В интервю легендарният футболист обясни, че не пуска лесно хората, които обича. Баща му Хосе почина през 2005 г., но Роналдо запази малка част от него в семейната къща. А в случая с Анхел Роналдо знаеше точно къде му е мястото. "Пепелта на сина ми е с мен, като баща ми, тя е тук в къщата. Това е нещо, което искам да държа до края на живота си и да не го хвърлям в океана или в морето", казва Роналдо.

Как Кристиано Роналдо почете паметта на сина сиCristiano Ronaldo

Освен това Роналдо вярва, че нашите близки не ни напускат завинаги, тъй като той усеща баща си и покойния си син близо до себе си и се обръща към тях в трудните моменти. Той признава: "Говоря с тях през цялото време и те са на моя страна. Знам, че те ми помагат да бъда по-добър мъж, да бъда по-добър човек, да бъда по-добър баща."

В крайна сметка Роналдо и Родригес осъзнали, че имат 5 прекрасни деца, които да обичат и за които да се грижат, така че им се наложило да се върнат към нормалния живот.

Как Кристиано Роналдо почете паметта на сина сиCristiano Ronaldo

Родригес казва: "Имах отговора по-близо, отколкото си мислех. Погледнах в очите на децата си и там видях единствения начин да го направя, да сме всички заедно.”  

Разбира се, те трябвало да обяснят на децата какво се е случило, което било трудна задача. Роналдо си спомнил, че след като се върнали у дома, децата питали: "Къде е другото бебе? Къде е другото бебе?" Затова двамата решили да не крият нищо и да им разкажат всичко. Роналдо казва, че децата сега дори споменават Анхел, сякаш той все още е част от семейството, и почитат паметта му по свои сладки начини.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay