Как да върнем косата към живот след зимата: 5 козметични продукти на 2019 година

Как да върнем косата към живот след зимата: 5 козметични продукти на 2019 година

За да се сбъдне желаното, трябва да подготвите план за действие: изберете нова боя, вижте какви нюанси на коса и прически са в тенденция тази пролет.

2 цвята за коса, които да опитате тази пролет

Стилистите идентифицираха популярните нюанси на косата през 2019 година. Те са: тъмно червено, студено русо, кремаво русо и топъл кестен. За да изглежда косата естествена, тя може да бъде допълнена с акценти, кичури и гладки преходи към други цветове.

Чист и красив ефект може да се постигне само с качествена боя. Сред огромния брой цветове има два, на които си струва да се обърне внимание. Това са Kallos KJMN и Schwarzkopf Professional IGORA Royal Pearlescence.

Професионалната боя за коса се състои от кератин. Това е протеин, който овлажнява косата и с помощта на който се образува защитен филм върху косата.

Но преди да си купите пакет от боя, трябва да разгледате отблизо състоянието на косата. Мътният цвят, разцепените краища и изтощената коса остават на гребена след всяко ресане - всичко това е резултат от зимния стрес.

Температурните крайности, студения вятър, оформянето с помощта на сешоари и преси значително разрушават косата. Затова тя определено се нуждае от специални грижи, възстановяване и може би дори лечение.

3 козметични продукта за възстановяване на косата

Грижата за косата е най-добре да се остави на професионалисти и професинални марки, които развиват свои собствени серуми и есенции, използвайки научен подход и естествени съставки.

Една от популярните марки тази пролет е френската марка Kérastase. Специалистите от тази компания са разработили линии, които решават най-често срещаните проблеми.

Kérastase продукти осигуряват нежна грижа за тънка, повредена, непокорна и боядисана коса, както и за облекчаване на пърхота и загубата на коса.

За да възстановите напълно косата и да я подготвите за оцветяване, от февруари можете да добавите тези три продукта към ежедневните си грижи:

     

  • Шампоанът Kérastase Resistance Thérapiste ефективно почиства скалпа, измива косата и възстановява естествената му красота.
  • Хидратираща двуфазна емулсия Kérastase Aura Botanica Essence d'éclat. Инструментът е подходящ за онези, които след зимата стават сухи и крехки.
  • Крем Matrix Biolage Advanced Fiberstrong климатик за отслабена коса. Инструментът не трябва да се измива. Подобрява структурата на косата и я подхранва.
  •  

След редовна употреба на тези продукти, косата ще стане по-послушна, по-здрава и ще бъде готова за оцветяване и нова прическа.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay