Как да избегнете ежедневните скандали с половинката?

Радвайте се на хармонични отношения с човека до себе си

Как да избегнете ежедневните скандали с половинката?

Без значение дали живеете с половинката си, или не, за да има разбирателство между вас, трябва да сте склонни да правите компромиси. Хората са различни и невинаги имате късмета да бъдете с човек, който мисли като вас. А и както е известно - противоположностите се привличат.

Все пак, колкото и да се обичате и уважавате, битовите ежедневни караници ви преследват и успяват да нарушат хармонията в отношенията ви? Това е нормално във всяка една връзка!

Всекидневните малки спорове относно това кой ще пазарува или почисти могат да нарушат хармонията и разбирателството, независимо от това колко се обичате.

Имайте предвид, че ако ликвидирате ежедневните битки за битови въпроси, то определено ще се радвате на разбирателство и най-вече на подкрепата на човека до себе си.

Предлагаме ви 6 стъпки към хармонията и щастието в дома ви от психолога Робърт Ситън.

1. Никой не обича досадната домакинска работа
Изхождайки от това правило, е необходимо да достигнете до консенсус с половинката си. Разделете неприятната работа поравно, което реално ще създаде усещането, че сте съпричастни с усилията на човека до вас.

2. Съставете списък с нещата, които ви доставят радост
Направата на такъв списък ще ви помогне да поделите и приятните ангажименти. Например вашият партньор може да обича да пазарува, защото по този начин се разтоварва, а на вас да ви е по-приятно да сготвите или измиете чиниите. 

Разберете и останалите съвети за това как да избегнете ежедневните скандали при колегите от fitwell.bg!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay