Как да изглеждате перфектно лесно и бързо

Нямате време за разкрасяване сутрин?

Позната ви е ситуацията, в която сутрин бързате за работа и не можете да координирате правилно движенията си и обърквате последователността на нещата. Или пък трябва да направите закуска за децата и да ги закарате на детска градина/училище...Не винаги времето е достатъчно, че да отделим нужното внимание на козметиката. За това ще ви предложим 4 продукта, които работят бързо и ще ви помогнат да изглеждате по най-добрия начин за нула време.

 

1. Забравете безкрайното нанасяне на спирала и уморителното четкане и оформяне на всяка мигла. Иновативните спирали, които вече се предлагат от компании като "Bourjois” и "M.A.C” (около 20 лв.), използват две четчици за по-съвършен резултат. Използвайте първата (горната) четка, за да удължите миглите си, а втората четка ще ви помогне да създадете повече обем.


 2. За комбинирана кожа заложете на двойният ексфолиант: нанесете нежният бял почистващ продукт на по-чувствителните места, като бузите, а дълбоко почистващата формула на зеленият гел използвайте в по-мазната Т-зона. Можете да го поръчате от онлайн магазина на "Sephora" или да посетите представителния им магазин в България.

 

3. Добавете и малко сенки – тъмни по линията на миглите, контур на центъра (свивката на клепача) и светъл акцент под линията на веждите. Този трик можете да постигнете с едно движение и само с един набор от сенки - от "L’Oréal" ще ни дадат възможността с оформената като клепач четка да постигнем максималния естествен вид буквално за секунди. Сега се предлага от Amazon. com (8.97 долара).


4. Маникюр с нулево време за съхнене на лака? Гениално. Отлепете стикерите (предлагат се в над 20 цвята), залепете ги на ноктите си и пригладете внимателно. След това премахнете остатъка и сме сигурни, че ноктите ви ще изглеждат сякаш специалист се е погрижил за тях. От "Sally Hansen" явно разбират проблемите на жените и са се сблъсквали с тях.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay