Как да направите перфектната снимка за Инстаграм?

Как да направите перфектната снимка за Инстаграм?

Какво прави една снимка перфектна за Инстаграм и имате ли нужда от професионалист, за да успеете да я постигнете? Определено не, и само можете да направите снимка, достойна за Инстаграм, стига да знаете няколко трика. 

Ръководство за заснемане на перфектната снимка за Инстаграм:

Детайлите имат значение

Ако наистина искате да се откроите, обърнете внимание на всеки детайл. Всичко е в детайлите. Уверете се, че:

- няма друг човек на снимката

- косата ви не стърчи

- вашето облекло е на мястото си (най-важните части на тялото са покрити)

- краката ви не са отрязани

Оборудване

Важно е да подберете правилното оборудване. Преценете дали ще успеете да направите снимката с телефон или ви е нужда специална камера. Може да ви е необходимо допълнително осветление или екшън камера. 

Светлина

Важно е да обърнете внимание на светлината. Ако направите по-тъмна снимка, лесно можете да я изсветлите с помощта на различни приложения за редактиране на снимки. Но ако снимката е прекалено светла, трудно ще я оправите. По-добре е да правите снимки рано сутрин и в късния следобед, отколкото в най-светлите часове от деня. Трябва да внимавате да не падат сенки на лицето ви, особено под очите. 

Облекло

За да направите по-интересна снимка, можете да заложите на по-екстравагантно облекло. Когато ще си правите снимка за Инстаграм, можете да облечете нещо, което не бихте облекли в ежедневието си. По-конкретно облеклото ви зависи от снимката, която искате да направите, така че развихрете въображението си. 

Добавки

Снимките с интересни шапки, шалове, слънчеви очила, винаги са по-хубави, така че не се притеснявайте да добавяте различни елементи. 

Направете много снимки

Правете по няколко почти еднакви кадъра, за да можете да изберете този, който най-много ви допада. Макар да изглеждат еднакви, всяка снимка е различна и е добре да имате възможност да избирате. 

Редактиране

Дори да имате перфектната снимка, можете леко да подобрите светлината, яркостта и други компоненти, които ще направят снимката асболютно завършена. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay