Как да направите секса в палатка още по-горещ?

Има нещо в секса на открито, което го прави табу и едновременно напълно нормален. Затова сексът в палатка е страхотен избор за много любители на природата.

Как да направите секса в палатка още по-горещ?

Сексът на къмпинг може да бъде забавен за двойките, защото това променя пейзажа и ги извежда от зоната им на комфорт. Цветята, свежия въздух и дивата природа могат да подобрят преживяването и да увеличат вълнението, тъй като това не е нормалният секс в спалнята или под душа.  Това звучи прекрасно, но нека си кажем истината – със сигурност секса на открито идва с някои клопки – кал, камъни, буболечки…

С малко подготовка обаче и няколко професионални съвета, сексът може да бъде удобен и забавен.

Изберете разумно разположение на палатката. Ако е възможно, разгледайте мястото предварително, и резервирайте място, което изглежда уединено. Искате да сте далеч от всякакви игрища и общи части, където семействата с деца са по-склонни да поставят палатките си.

Сложете с багажа си доста повече завивки от обикновено. Все пак искате комфорт и удоволствие. Най-малкото си пригответе някакви подложки, примерно килимчета за йога, както и удобен спален чувал. А и меко одеяло, което да гушкате след това.

Не забравяйте презервативите. Това, че сте в гората не означава, че трябва да пропуснете задължителната защита. Опаковайте презервативите в туристическата си раница, заедно с лубрикант и мокри кърпи, с които да почистите ако е нужно. Изхвърлете боклука в кошче по-късно, все пак никой не иска да види използван презерватив близо до палатката си. Внимавайте продуктите да не са ароматизирани, тъй като те могат да привлекат животни.

Изберете и подходящия спрей против комари и други насекоми. Все пак не искате кожата ви да има вкус на отрова.

Подгответе настроението. Нужно е да разгорещите ситуацията. Тъй като през лятото е горещо, може да се подготвите за горещата секс сесия, хвърляйки се в хладното езеро.

Изберете подходящите секс пози. Освен ако нямате голяма палатка, някой пози няма да ви се получат. Изберете между кучешката, лице в лице, 69. Независимо коя поза ще предпочетете, близостта е най-важна, когато става дума за секс в палатка. Това е предимството да си приклещен в тясно пространство – почти всяка позиция е по-интимна.

Не забравяйте още допълнителните бутилки с вода. Все пак ще се поизпотите.

Правете го само в палатката. Чували ли сте за отровен бръшлян? Мравки? Нарушаване на закона? Да, придържайте се към секса на закрито. Възможно е да оставите палатката си леко незакопчана, за да има приток на свеж въздух в нея.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay