Как да превърнете секса по време на цикъл от бъркотия в удоволствие

Как да превърнете секса по време на цикъл от бъркотия в удоволствие

Всяка жена познава желанието да прави секс по време на цикъл. Това е и естествен порив, тъй като хормоните бушуват, увеличавайки нагона. Но жените не се страхуват само от бъркотията, която може да настане, но и избягват секса през тези дни от месеца заради по-високата възможност от предаване на вируси, ако човек не е достатъчно внимателен.

Ето няколко начина да правите безопасен секс по време на менструация, без нещата да станат доста "мръсни".

Секс под душа

Сексът под душа през това време е най-доброто нещо за двойките. За да избегнете изобщо проблема с кръвта, сексът под душа е най-чистият. Водата може да отмие всичко, оставяйки и двамата да се наслаждавате на невероятен секс.

Салфетки и кърпи

Винаги ги дръжте под ръка, ако планирате да правите секс по време на менструацията си. Разстелете тъмна кърпа или чаршаф, ако не искате да оставяте забележими петна върху леглото. Също така, когато и двамата приключите, използвайте кърпите бързо, за да не оставите бъркотия след себе си.

Секс на третия или четвъртия ден

Ако сте от дамите, имащи тежък цикъл, най-добре е да изчакате първия и втория ден, за да правите секс. Докато през тези първи дни течението е по-обилно, третият и четвъртият ден ще бъдат много по-леки. Това е вашето време да се насладите на половинката си.

Удобна позиция

Не се опитвайте да предизвиквате себе си през това време с разнообразни пози. Запазете ги за по-късно. Вместо това изберете удобна секс поза като мисионерска или лъжица. Това ще намали количеството натиск, тъй като ще бъдете по гръб, и освен това ще се чувствате по-малко подути, както често се случва в това време от месеца.

Не забравяйте защитата или хапчетата

Разпространението на бактерии и вируси е много по-често през това време и така се увеличава шансовете за заразяване с полово предавани болести или полово предавани болести. Използвайте презервативи, за да предотвратите подобни инциденти. Освен това, ако мислите, че няма да забременеете по време на цикъл, тогава грешите. Не забравяйте да приемате противозачатъчни хапчета, ако това е вашият метод за контрацепция, както е препоръчано от вашия лекар.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay