Как да привличаме мъжете: 10 неща, които те искат ние да знаем

Как да привличаме мъжете: 10 неща, които те искат ние да знаем

Да впечатлиш жена е лесно- букет цветя и няколко мили думи. Но мъжете мислят по различен начин. И това, което впечатлява нас, jenite, не впечатлява тях. 

Когато искаме да се научим как да впечатляваме мъжете, има някои неща, които трябва да знаем: 

Мъжете, подобно на jenite, се интересуват от връзката си. Те мислят за това, говорят с приятелите си на тази тема и опитват да намерят начини да я подобрят. 

Мъжете често се притесняват да не кажат грешното нещо и да не ви накарат да се чувствате зле, така че често стъпват леко и не казват нищо. 

Ето как да привличате мъжете емоционално: 

1. Имайте собствен живот

Всеки мъж цени успешните и независими жени. Научете се да живеете живота си, когато той не е до вас. Да бъдете независими не само ви прави по-привлекателни, но и по този начин няма натиск върху него. Всеки мъж иска неговата жена да търси подкрепа в него, но иска и тя да живее собствения си живот. Практикувайте хобитата си, излизайте с приятели... Мъжете са много важна част от живота ни, но не бива да бъдат целия ни живот. 

2. Позволете му да има "мъжко време" 

Повечето жени пропускат да вземат това предвид- вашият мъж има нужда от време, прекарано с други мъже, посветено на мъжки занимания- спорт, коли или това, с което обича да се занимава. 

Женската психика работи така: обичате един мъж и искате да прекарвате възможно най-много време с него. Това е нормално. Но понякога искате да прекарвате време със семейството си, нали? И има неща, които можете да споделите само със сестра си или с най-добрата си приятелка. При него е същото. Окуражавайте го да се вижда с приятелите си и да се забавлява. Той ще го оцени и ще иска да съкрати тези излизания, за да се прибере вкъщи, при любимата жена. 

3. Бъдете добри в нещо

Да бъдеш добър в нещо е много привлекателно както за жените, така и за мъжете. Без значение дали става дума за работа, хоби, спорт или нещо друго- да бъдете добри в това нещо ви прави неустоими. Той ще иска да знае повече за нещата, с които се занимавате и ще подбуждате интереса му. 

4. Смейте се 

Това показва вашата забавна страна. Мъжете обичат жени с чувство за хумор. Да се смеете заедно е от съществено значение за успешната връзка. 

5. Бъдете уверени

Ако има нещо, с което можете да впечатлите един мъж, това е увереността. Мъжете обичат силните, уверени и независими жени. Ако вие сте зависима от него, няма как да му бъде интересно. 

6. Покажете най-доброто от себе си 

Колкото и комфортно да се чувствате с мъжа до себе си, не спирайте да обръщате внимание на себе си. Поддържайте добра хигиена, старайте се винаги да ухаете добре, купувайте си ново бельо, поддържайте косата си в добър вид и т.н. 

7. Флиртувайте 

Спомняте ли си колко страхотно беше чувството, когато тъкмо се бяхте запознали и флиртувахте? Върнете това време. Забавно е, особено ако сте заедно от дълго време. Хората свикват един с друг и забравят да поддържат искрата на любовта. 

8. Уважавайте себе си

Ако искате мъжете да ви уважават, на първо място трябва самите вие да уважавате себе си. 

9. Интересувайте се от нещата, които той харесва 

Да, едва ли футболът или плейстейшънът са ви особено интересни, но покажете уважение и интерес към нещата, които той обича. Нищо не ви пречи да изгледате един мач с него или да поиграете заедно на любимата му игра. Това е наистина важно за него. 

10. Бъдете спонтанни

Как да привличаме мъжете: 10 неща, които те искат ние да знаем

Бъдете спонтанни, правете луди неща. Никой не обича скучните и еднообразни връзки. Повечето жени забравят да бъдат спонтанни и това е един от най-големите проблеми на връзките. Изненадайте го, направете нещо ново заедно, опитайте нещо ново. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

5 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay