Какви рокли ще бъдат модерни през 2021г.?

Какви  рокли ще бъдат модерни през 2021г.?

През последната година животът ни се промени изцяло. В гардеробите ни преобладават анцузи и домашни дрехи, а събитията, на които можем да облечем красива рокля, значително намаляха, дори смело можем да кажем, че липсват. Въпреки новия начин на живот, към който постепенно се приспособяваме, всяка жена има нужда да се почувства красива и специална понякога, а най-добрият начин това да се случи, е да облече красива нова рокля.

Освен в самото носене на красивите дрехи, има чар и в купуването им. Обикалянето по магазините беше любим ритуал на почти всяка жена. През последната година "шопинг терапията” се пренесе изцяло онлайн и вероятно онлайн пазаруването е навик, който ще ни остане и след приключването на пандемията.

Пазаруването от онлайн магазини има много предимства- пестим време, избягваме контакта с много хора, чакането по опашки и пътуването от един магазин до друг. При онлайн пазаруването лесно и бързо можем да открием точно това, което търсим, а понякога има наистина страхотни находки.

Тъй като всеки момент е подходящ за нова рокля, ще ви представим тенденциите при роклите през 2021г. Побързайте и потърсете красиви нови рокли онлайн

1. Сатенени рокли по тялото

Престъпление ли е да искаме да се чувстваме секси, дори когато си стоим вкъщи? Абсолютно не! Как да го постигнем? Лесно е- сатенена рокля по тялото, която подчертава красивите женски извивки. Тези рокли са подходящи за всеки сезон, като есенно-зимните сатенени рокли обикновено са в по-тъмни цветове- черно, кафяво, бордо и т.н., а летните са в по-ярки и носещи настроение цветове.

2. Рокли с пуф ръкави

Какви  рокли ще бъдат модерни през 2021г.?

Пуф ръкавите или обемните ръкави са добре забравена стара тенденция. Те се завърнаха с пълна сила и все повече дизайнери създават рокли и блузи с такива ръкави. При тези рокли, важно е останалата част от роклята да е прибрана и да не е прекалено обемна, за да може акцентът да бъде върху красивите ръкави, които са абсолютно достатъчни, за да направят роклята зашеметяваща.

3. Големи принтове

Роклите с принтове са много различни и забавни. Те сякаш имат специално излъчване и носят различно настроение. Един и същ модел рокля, но с различни принтове, може да изглежда коренно различно. Важно е дрехите да ни карат да се чувстваме добре, така че ако една рокля не ви кара да се усмихвате, не я купувайте.

4. Плетени рокли

Плетените рокли имат едно огромно предимство- супер удобни са. Напоследък все повече хора работят от вкъщи и удобството е един от основните приоритети. Тъй като са удобни, плетените рокли са подходящи както за вкъщи, така и за излизане навън. Важно е да изглеждаме добре и вкъщи, тъй като често провеждаме видеоразговори и работни срещи онлайн. Поради тази причина, плетената рокля е чудесен вариант, който съчетава комфорт и красота.

5. Рокли с контрастна яка

Цветната, различна и интересна яка отдавна се появи върху блузите и ризите, но през 2021г. тези яки са много популярни и при роклите. Тези яки изглеждат най-добре на фона на дребни принтове или пастелни цветове. Тези рокли също са чудесен избор за хоум офиса.

6. Дантелени рокли

Какви  рокли ще бъдат модерни през 2021г.?

Дантелата е един от най-женствените платове. Роклите с ръкави от тюл, нашит с дантела, са изключително стилни и красиви. Дантелената рокля е най-доброто, което можете да изберете, ако ви предстои малко по-специална вечер или си търсите тоалет за празник.

Представихме ви новите модели рокли за 2021 година. Сега е време да се развихрите в онлайн магазините и да се поглезите с няколко нови рокли. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay