Какво мъжете ВИНАГИ забелязват по време на секс

Има неща, които мъжете няма как да пропуснат

Какво мъжете ВИНАГИ забелязват по време на секс

Първо нещата, които не забелязват: дали ноктите ви са счупени, лактите са ви сухи или имате обърнати косъмчета някъде по тялото. Това са детайли, които са прекалено дребни, за да бъдат забелязани от мъжете. Не са толкова наблюдателни. Те се вълнуват от това дали има химия между вас, дали сте привлечени от тях, дали ви докосват както трябва и т.н. Ето и нещата, които няма как да пропуснат: 

1. Вашата инициатива

Ако лежите и чакате мъжът да свърши цялата работа, те мислят, че нямате интерес и това не се отразява добре на егото им. Покажете малко вълнение. Поемете инициативата и бъдете по-активни. Бутнете го на леглото, качете се върху него. Помогнете му да направи момента още по-вълнуващ. 

2. Начинът, по който се движи тялото ви

Ако сте прекалено дървена, той започва да се чуди дали прави нещо грешно, или просто сте си такава. Дали проблема е в него или във вас. Това, че сте активна също им прави впечатление и то добро. Те искат да виждат, че ви харесва. Колкото повече движите тялото си, толкова повече мъжът си мисли, че се вълнувате, че сте с него. 

3. Очите ви

А вие гледате ли в очите на мъжа? Следите ли тялото му с поглед? И двете опции са добри. Мъжете се притесняват ако гледате в тавана или в собственото си тяло. Уверете се, че очите ви не казват нещо, което всъщност не мислите. Покажете му, че се радвате, че сте там, с него.

4. Дъхът ви

И нямаме предвид дали мирише, а какви звуци издавате. Дали дишате по-учестено от обикновено. Дали звуците, които издавате показват, че ви харесва или не. Разбира се, не е нужно да викате сякаш сте спечелили 1 милион от лотарията. Но ако той ви доставя удоволствие, му го покажете. Прошепнете нещо секси в ухото му. Не се срамувайте, да покажете как се чувствате.

5. Дали сте се обръснали сега или не и дали бельото ви е скъпо

Никой няма да ви съди, ако не сте. Но това, че сте се подготвили означава, че сте мислили за това, което ще се случи. А на мъжете им харесва да е така. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay