Какво се случва между Емили Ратайковски и бившия приятел на Ким Кардашян?

Изглежда Емили Ратайковски и бившият на Ким Кардащян Пийт Дейвидсън си стават все по-близки. След като двамата бяха забелязани заедно за първи път в сряда, докато празнуваха 29-ия рожден ден на Дейвидсън, стана ясно, че между тях се зараждат романтични отношения.

Западни медии твърдят, че засега отношенията не са чак толкова горещи, но те прекарват много време заедно и вниманието на Емили кара Пийт да се чувства специален. Въпреки че двойката не приема нещата твърде сериозно, те излизат на срещи поне от няколко месеца.

Въпреки че не е много сигурно какво се случва между двамата, 31-годишният модел явно планира да запази възможностите си отворени и да излиза с различни хора сега, след като е необвързана отскоро. След срещата си с Пийт, супермоделът се пошегува в TikTok, че би била с много мъже, също и с жени, защото всички са горещи по свой собствен начин.

Ратайковски се раздели със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард по-рано тази година. Кардашиян и Дейвидсън прекратиха 9-месечната си връзка през август поради разминаващи се графици и дълги разстояния по между им.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay