Elle отново слага модели на кориците си

Октомври е юли, крещят кориците на американския брой на списанието

Изминаха цели 8 години откакто американският Elle не е слагал модел на своя корица. Ерин Уейсън беше последната "щастливка", заснета през 2003 година. Оттогава насам с тази чест бяха удостоени само звездни величия, чийто живот е интересен на читателите.

Тази есен обаче традицията се променя. За пръв път от осем години
Elle слага модел на своята корица. И то не един, а цели четири. Това са четири от топ момичетата на Victoria's Secret - Миранда Кер, Чанел Иман, Адриана Лима и Доутсен Кроус. Всяка една от тях краси отделна корица, озаглавена "Личен стил" и "Как да изглеждаш прекалено секси, те съветва...".

Относно новата "елска" стратегия, главният редактор Роби Майерс разказва: "Почувствахме, че дойде време отново да обърнем внимание на модата и сексуалността, взети заедно. Тези корици припомнят за класическия
Elle в миналото - фотосесии, заснети навън, момичета, окъпани в слънчеви лъчи, много цвят и разбира се онези страстни погледи, с които красавиците сякаш заявяват, че притежават цялата увереност на света."

Нещо друго, което прави впечатление, е стилизацията на кориците. Знаем, че лятото е към своя край, а нуждата от топли напитки и красиви плетени жилетки започва да се усеща все по-осезаемо. Редакторите на американския Elle обаче изглежда не искат да се разделят с безгрижните летни дни, тъй като виждаме момичетата на Victoria's Secret, облечени като за юли. С красив тен, по бански - изглеждат доста неестествено, като за есенен октомври, смятаме.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.09.2011|18:34
Интересна стратегия на списание Elle, браво! Аз съм голяма почитателка на модното списание, винаги се представят на ниво. Сега много други списани ще се присъединят към това начинание на кориците си да слагат не известни знаменитости, а модели. Ще стане интересно! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay