Любовта между кемъл и блейзър

Една тенденция, четири начина

Любовта между кемъл и блейзър

Един цвят ще диктува модата тази есен. Ако все още не сте го добавили сред палитрата в гардероба си, може би сте го видели на някоя витрина или сте забелязали да се "разхожда" по улиците. Говорим си за цвят камел, или кемъл.

Цветът носи носталгията на отминалото топло време и е особено подходящ както за офиса, така и за ежедневното облекло. Ще ви предложим четири блейзъра в камел – четири начина да съчетаете модерното със стилното и удобното.


Вечната класика
Вълненият блейзър със седем-осми ръкав ще ви топли през хладните есенни дни и в същото време ще придаде изтънченост на целия ви облик.

Съвременният шик

Блейзърът отдясно пък спазва класическата линия, но ръкавите са стеснени и позволяват известни "своеволия". Той може да се носи при различни поводи, а комбинациите са от дънки до рокля в подходящ нюанс.

Любовта между кемъл и блейзър Любовта между кемъл и блейзър 


Нещо винтидж

Модата на 70-те и 80-те се завърна с пълна сила тази година и тенденцията продължава. Свободната кройка на блейзъра и преливащите цветове позволяват всекидневна употреба.

Назаем от момчетата
Кройката отново е свободна, ефектът се допълва от дължината на блейзъра и падащите ръкави. Смело решение за дамите, които са уверени, че излъчват женственост, дори когато са облечени с по-груба дреха.

Любовта между кемъл и блейзър Любовта между кемъл и блейзър

8 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay