Името на обувката

Луксът е наполовина комфорт, наполовина сексапил

"Никога не прави нещата наполовина."

Страхотният житейски девиз на дизайнера Марк Чарлс. И твърдение, около което спокойно може да изградите свой собствен стил. Особено, ако държите да вземете максимума от модата. Имайте предвид обаче, че по пътя си ще срещнете много хора, които се опитват да ви омаят с евтини или некачествени стоки. Трябва да развиете усет за това. Някои артикули неминуемо привличат вниманието на околните, а качествените обувки си личат от километри. Всички се обръщат да ги видят. И искат да ги имат.

Пример за качествени женски обувки от есенните колекции тази година са тези на Mark Charles. Те носят собствени имена – Camy, Afina, Zuri, Shea и Kayo, а сега ще ви разкажем малко повече за техния живот.

Седемдесетарско излъчване, сексапилни каишки или елегантни връзки – крайният продукт е перфектен. Логично е зад него да стои екип от професионалисти. Шевът на тòка ги прави уникални, а и всеки чифт има толкова много детайли, които привличат погледа. Компанията за обувки Mark Charles разчита на 6 човека, които изработват ръчно Camy, Afina и техните "посестрими". Те не само правят обувки, те създават изкуство за краката на дамите.

И въпреки че живеем във времена на масова продукция, тези хора разчитат на ръцете си от начало до край, с изключение на някои обущарски машини, без които процесът просто би бил невъзможен. За тях това начинание е деликатно и изисква много опит и брилянтно изпълнение.


Името на обувката

Дяволът е в детайла, но комфортът всъщност е на първо място при оценяване на една обувка. Всяка жена би могла да го потвърди. Колкото и красива да е една обувка, ако не е удобна за ходене, нейната покупка е безсмислена. Дизайнерът се кълне, че комфортът е движещата сила в неговите произведения. А ние, така като ги гледаме, сме склонни да му се доверим.

Все пак има и неоспорими доказателства за този факт. Стелката е двойна, направена от мека латексова пяна, която е по-дебела на традиционно болезнените места. Марк твърди, че "Луксът е наполовина комфорт, наполовина сексапил". Съгласни!

Името на обувката

Един чифт обувки, само петстотин подобни на него. Доставка в ръчно изработена дървена кутия, в която има и пълно оборудване за качествено почистване на вашите съкровища – от четка за обувки с конски косъм до ръкавици, които ще предпазят ръцете ви от боя и мръсотия. Е, ако можете да отделите над 1000 лева за обувки, това би трябвало да е първият ви избор!

32 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.10.2011|17:14
Страхотни са наистина и доста хитро е подходил, за да изглеждат високи и в същото време да са удобни. Особено ми допадна идеята с подвижните каишки с токи, които май са с опция да се махат, така направо си получаваш два модела на цената на един!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay