Новозеландска булка

Седмицата на модата включваше страхотно сватбено шоу

Утре е последният ден на седмицата, посветена на модата в Нова Зеландия. На подиумите в тази далечна точка на света бяха показани стотици уникални дизайнерски решения, десетки красавици сменяха по няколко тоалета на час, а на събитието присъстваха модни корифеи от цял свят.


Всяко шоу имаше свой собствен стил, а ние ще ви разкажем за сватбеното ревю, тъй като няма по-подходящ месец за сключване на брак от септември. Жегите са минало, а дъждовният сезон все още не е започнал – само при такива климатични условия една булка би се чувствала наистина комфортно на един от най-специалните дни в живота ѝ.

Шоуто, разбира, се не включваше само булчински рокли. Осемте дизайнера, избрани от списание "New Zealand Weddings”, бяха помислили и за младоженеца, шаферите, кумовете и изобщо всички, ангажирани по време на церемонията. Различните тоалети наброяваха повече от 60, а разнообразието и оригиналността им няма как да бъдат под въпрос. Феерия от цветове, разнообразни дължини на роклите и даже шапки, подходящи за повода, видяха гостите на второто поредно издание на сватбеното ревю.

Някои от роклите имаха нежни пластове тюл, които перфектно се съчетаваха с кристалите на саката от колекцията. Друг акцент бе декорацията на прическите с живи цветя и красиви сатенени панделки. Разнообразни бяха използваните материи – коприна, шифон, и цветове – от снежнобяло до тъмносиньо. Най-екстравагантното предложение бяха червените обувки за младоженеца, който иска да се чувства наистина специален.

 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay