Какъв сeкс правиш според зодията?

Какъв сeкс правиш според зодията?

Овен: Обикновено са експериментатори и обичат да поемат контрола. Те са енергични и страстни и обичат да го правят в различни пози.

Телец: Те са сексуални, но по-склонни към романтичен подход към секса. Обичат удобните места и висококачествената еротика.

Близнаци: Те са любознателни и обичат да изследват нови неща. Близнаците са добри в комуникацията и обичат да говорят по време на секса.

Рак: Те са чувствителни и романтични. Обичат нежността и допира, заедно с това се посвещават на вниманието на партньора си.

Лъв: Те са пълни с енергия и обичат да бъдат в центъра на вниманието. Лъвовете са изкушени от луксозни места и предпочитат партньори, които ще се отдадат на техния господарски характер.

Дева: Те са изключително аналитични и внимателни към детайлите. Девите предпочитат да имат подреден и организиран сексуален живот.

Везни: Те обичат баланса дори в сексуалните им отношения. Везните винаги са романтични и обичат да показват своята любов и страст.

Скорпион: Те са силни и енергични. Скорпионите са склонни към интензивни и експериментални сексуални преживявания.

Стрелец: Те обичат да се забавляват и да опитват нови неща. Стрелците са любопитни и подготвени да опитват нови позиции и сексуални техники. Те са свободни духове, които обичат да се наслаждават на секса и да споделят тази радост с партньора си.

Козирог: Те са по-консервативни и по-склонни към мисионерската. Козирозите предпочитат стабилността и сигурността във връзката си, а не експериментирането.

Водолей: Те са необичайни и иновативни в своя подход към секса. Водолеите обичат да изследват нови техники и секс играчки. Те са винаги отворени към свободни, безстрашни и вълнуващи сексуални преживявания.

Риби: Те са чувствителни и романтични. Рибите обичат да се отдават на фантазиите и емоциите си, като предпочитат нежен и съвършен секс.

Независимо от зодията, всяко човешко същество е уникално и има своите индивидуални предпочитания и нужди в сексуалните взаимоотношения. Важно е да се уверите, че вашият партньор и вие се чувствате удобно и споделяте сексуалните си желания, фантазии и предпочитания, като по този начин можете да създадете здрава и задоволителна сексуална връзка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay