Адел счупи рекордите в САЩ

Адел измести Еминем по дигитални продажби

Адел счупи рекордите в САЩ

Албумът на Адел "21" измести "Recovery" на Еминем по най-много дигитални продажби в САЩ за всички времена, научаваме от Female First.

Изпълнителката на "Rolling in the Deep" е отнела челното място на американския рапър с продажби в размер на 1,017 милиона копия, докато продажбите на "Recovery" са 1,005 милиона.

Кийт Колфийлд от Billboard определя 23-годишната изпълнителка като "много повече от дигитален феномен" и добавя: "Адел се харесва както на по-възрастните потребители, които купуват целия албум, така и на по-младите, които предпочитат да купят само една песен".

Албумът "21" излезе в САЩ през февруари, а дигиталните продажби са повече от 30% от общото му разпространение.

Междувременно британския рапър Chipmunk изрази желанието си за съвместен проект с Адел. Музикалното му предложение обаче по всяка вероятност ще остане нереализирано, тъй като по-рано певицата заяви, че не вижда музиката си под формата на такива колаборации.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.07.2011|13:58
След като достигна рекорда на Мадона, тъй като албума ѝ "21" се задържа 9 седмици на първо място в класациите на острова, Адел разби и САЩ. Успешна певица е и ще си остане такава и занапред. Пожелавам ѝ успех и да ни радва с все по-хубави песни. http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay