Как да се настроим за работа след почивката?

Ето и няколко трика

Как да се настроим за работа след почивката?

Вижда му се края на лятото. Скоро няма да можем да плуваме волно в морето като рибки, да чувстваме жарките лъчи на слънцето върху кожата ни. Ще ни липсваш, лято, ще ни липсва веселието, безгрижието и ще ни липсва най-вече почивката. Да, рано или късно трябва да се върнем на работните си места, за да има и други почивки. В началото това е много трудно, особено, ако сме ползвали по-голям отпуск, защото някак си е доста трудно да се сбогуваме с дните, в които единственото ни задължение е било да отидем до плажа и да хващаме тен (ама че изморително) и да ги заменим с дните, в които не стига, че трябва да отидем до офиса, ами и да работим. Ние ще Ви помогнем да се справите. Ето как.

Приемете го като първия учебен ден след голямата ваканция. Ще се срещнете с колегите, ще си поговорите, ще подновите социалните си контакти. Приемате го от добрата страна. Все пак ще има какво да разказвате и кой да Ви слуша с интерес.

Ще се върнете към нормалния си ритъм на хранене! - На морето със сигурност сте забравили за диетите, защото от всякъде Ви заобикалят какви ли не вкусотии. И е възможно да се  е получило така, че сте качили някое килце. Не се притеснявайте, щом влезете в работен режим отново, бързо ще си възвърнете формата. 

Спортувайте повече - по този начин ще увеличите тонуса си и ще успеете по-бързо да влезете в кондиция.

Украсете бюрото си със сувенири от морето - Сложете рапанчета, мидички и всичко, което Ви напомня за морския бряг. По този начин, всеки път, когато загубите мотивация и вдъхновение, просто си спомнете за хубавите летни дни и блажено помечтайте. След това се върнете в реалността. Със сигурност ще сте заредени!

Слушайте успокояваща и свежа музика- Това е най-добрият терапевт на всички времена! Прилага се ефикасно във всеки един случай. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay