Какво е общото между Snoop Dogg и Джаред Лето?

Отговорът е един и се нарича бизнес за милиони

Какво е общото между Snoop Dogg и Джаред Лето?

Няма как да не сте поне чували за набиращата все по-голяма популярност в последно време онлайн платформа, наречена Reddit. Досега известният като пространство за обществени форуми сайт обаче явно не смята да спира развитието си дотук, а напротив - има претенции да се издигне на качествено ново ниво, превръщайки се в реален конкурент на Facebook, Twitter и останалите социални мрежи.

Това може да се очаква, след като Reddit реализира суперуспешна кампания за финансиране. При това става въпрос за "сумичката” от 50 милиона долара. По-любопитното е обаче, че в списъка на инвеститорите може да срещнете имената на Джаред Лето и Snoop Dogg.

Оказва се, че това съвсем не е първият път, в който носителят на Оскар и фронтмен на 30 Seconds to Mars се впуска в инвестиции, свързани с технологичния бизнес. Всъщност името и най-вече парите му до голяма степен стоят зад проекти като мобилното приложение Robinhood.

Snoop Dogg от своя страна пък е сред най-активните потребители в Reddit още от създаването на сайта. Там той използва псевдонима Here_Comes_The_King, за да коментира различни теми, а в допълнение е и модератор на няколко такива.

Какво е общото между Snoop Dogg и Джаред Лето?
Ако искате да научавате още любопитна информация от света на бизнеса, технологиите и знаменитостите, присъединете се към Jenite във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay