Кой замести Джон Галиано?

Новият Джон Галиано

Кой замести Джон Галиано?

Бил Гейтън е новият креативен директор на "John Galliano”, след като известният основател и дизайнер на модната къща беше уволнен по-рано тази година по обвинения за антисемитизъм /враждебност спрямо ервеите/.


Гейтън, макар и неизвестен за нас, всъщност се оказва неслучаен избор, тъй като е работел цели 23 години с Галиано. 51- годишният шивач сега ще оглави творческия отдел на знаменитата модна компания. В официално изявление пред пресата говорители на "John Galliano” съобщиха, че експертните умения на Гейтън в иновативното конструиране и драпиране са качествата, които са определяли "ДНК-то на модната къща".


Заместникът на Галиано, който впечатли модната публика с колекцията мъжки облекла на въпросната марка в петък, по време на изминалата Седмица на мъжката мода в Париж, споделя, че за него работа продължава да бъде същата.

 

"Правя това от много време. Мъжкото шоу беше малко различно, защото Джон го нямаше, а сега умирам да узная какво е неговото мнение."


Припомняме, че миналата седмица Джон Галиано се яви в съда в Париж, като оправда скандалните си изблици с пристрастеността си към алкохола, сънотворните и валиума. Сега легендарният дизайнер е в клиника, където се лекува от зависимостите си.


Адвокатът на Галиано Орелиан Амел сподели пред пресата, че бил покрусен да види във видео как Галиано е действал в нощта на случилото се и твърди, че клиентът му не е антисемитист. По време на делото, което приключи вчера, били призовани петима свидетели, а крайната присъда ще бъде ясна на 8-ми септември. 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.06.2011|15:39
Джон Галиано е невероятен дизайнер, но постъпката му е непростима. Не може да се държиш така с хората, като си имаш проблеми, има клиники за тази цел. Никой не е длъжен да го търпи. Първо от Диор се отказаха от него, сега и от "John Galliano”, която е основал сам. Така е мили, каквото сам си направиш и Господ не може да ти направи!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay