Седем часа разлика

Българската филмова индустрия продължава да набира възход

Седем часа разлика

Настъпва нова ера в развитието на българските сериали. След неимоверния успех на "Стъклен дом", "Столичани в повече" и криминалната сага "Под прикритие", поредна лента ще завземе малкия екран от есента.

"Седем часа разлика" е съвместна продукция на bTV и Global Films. Режисьор е Магърдич Халваджиян, а главни сценаристи - Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева. Ролите са поверени на Евелина Борисова, Николай Станчев, Малин Кръстев, Александра Раева и други.

Както става ясно от заглавието, действието ще се развива успоредно в София и Ню Йорк. Новаторско и интересно е, че всички герои са вдъхновени от истински персонажи. Вечният сблъсък между корупция и власт ще бъде сред основните теми на сериала, но както винаги се случва, любовта ще се намеси напълно неочаквано и ще обърка редица планове.

Място в сериала намират хора от всички социални слоеве на обществото. Всички те са свързани по между си и имат роля в живота на другите. Зад красивата фасада на богатите се крият тайни, които е крайно време да излязат наяве.

И докато ние чакаме новата семейна сага, в Македония вече се радват на "Стъклен дом" и "Столичани в повече". Историята на семейство Касабови вече се гледа от зрители в общо шест държави.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay