Специалист по лежане на плажа и пиене на вино

Ако има идеална професия, то това е тя

Шведско списание търси човек за мечтаната работа – изпитател на плажове, който да проверява ивиците и морските курорти по целия свят.

 

Отговорностите на този "клетник" ще включват – да получава цял масаж на тяло, пиене на вино от местните винарни и четене на книга на плажа.

 

Списание Amelia пусна обявата чрез Шведската национална служба по заетостта.

 

От кандидатите за позицията се очаква да прекарат 4 седмици, изпитвайки плажове на 4 различни места по света.

 

"Длъжностната характеристика включва ходене не излети, лежане на плажове, дегустиране на местни вина и други обикновени туристически дейности," пише в обявата.

 

"При някои конкретни дестинации може да се наложи проба на цял масаж, дегустация на други напитки, гмуркане и четене на книга."

 

От кандидатите се изисква да умеят да плуват, да са склонни да работят до късно, както и "капацитет да могат да почиват и да не правят нищо много дълго време."

 

"Получихме много кандидатури," каза Аса Лундегард – главен редактор на списанието. "Пуснахме обявата само преди няколко часа и вече имаме стотици кандидати."

 

Успешният кандидат ще бъде поканен да пътува на 4 различни дестинации – Корсика, Кейп Таун и две локации в Азия. От него ще се очаква да пише впечатленията в блога си, редовно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay