Ким Карадшиан и тайната ѝ за успех

Тайната за успех на Ким Кардашиан

Ким Карадшиан и тайната ѝ за успех

Знаменитости. Обичаме да ги мразим. Също обожаваме да гледаме всяка тяхна стъпка, да се смеем на грешките им и да гледаме под лупа всяко тяхно решение.

 

Без значение дали ги харесвате или не, техният статус на известни личности значи не само, че са постигнали успех в кариерата си, но и че имат много да губят.

 

И понякога, каквито и действия да са им помогнали да катапултират към успеха и славата или да докоснат дъното, те ни предоставят ценни уроци за кариерата на нормалните хора като нас.

 

Интересни мисли за кариерата и успехите има не кой да е, а самата Ким Кардашиян, за която който каквото иска може да го говори, но едно не може да ѝ се отрече – жъне успехи.

 

Философията на Ким: Важно е кой познаваш

 

Много преди да стане известна със собствените си "активи", Ким Кардашиян попадна под светлините на прожекторите като най-добра приятелка на Парис Хилтън.  

 

Ким вече си има собствено реалити (Keeping Up With the Kardashians), DVD с тренировки и разбира се – секс видео. В допълнение към тези неща и приятелството ѝ с Парис, Кардашиян е дъщеря на адвоката на покойния О' Джей Симпсън.   

 

Все правилните познати.

 

Честно ли е тя да трупа милиони, не по друга причина, а защото познава еди кой си? Разбира се, че не. Но животът рядко е справедлив към простосмъртните. А и непотизмът не е чужд на развлекателната индустрия.  

 

Повечето хора си намират работа, чрез някой когото познават.

 

Кого познаваш може и да не ти донесе милиони или да ти уреди собствено телевизионно шоу, но тя или той може да помогне да встъпиш някъде и да ти даде път на кариерата.

 

Така че, ако имате познат, който би могъл да ви е от помощ - захвърлете предрасъдъците и се възползвайте докато е време.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay