Ким Кардашиян за фигурата си и спорта

Тайните на Ким

Не знаем вие от кои сте, но ние сме от онези, които не се стремят към кльощави фигури. Почитатели сме на Дженифър Лопес, Салма Хаек, Шакира и разбира се на Ким Кардашиян.

Пищната красавица, освен че има прекрасно излъчване има и страхотна фигура... поне според нас.

За всички е ясно обаче, че тази фигура не е получена даром, а за нея са положени грижи, усилия и желание.

Ето какво разказа Ким за тренировките си, мотивацията, сладкото и целулита:

 

Вдъхновение за тренировките

"В дни, в които имам нужда от повече мотивация, просто си мисля – бикини, бикини, бикини!"

Сладко, Целулит и Увереност

"Разбира се, че и аз имам несигурни моменти, искаше ми се да нямам. Но обожавам да ям. Особено сладки неща. И ще го кажа направо – мисля, че бедрата са ми отпуснати и имам целулит. Сега да продължим! Когато отделям време за фитнес – тогава съм най-уверена. Трябва да се чувстваш добре, за да изглеждаш добре."

 

Вдъхновение от звездите

"Когато растях, виждах само много кльощави модели и се плашех. Салма Хаек и Дженифър Лопес доказаха, че може да си сочен и горд с това!"

 

Движението рано сутрин

"Ако не започна деня си с тренировка, се чувствам мързелива цял ден. Дори да съм навън след това 15 часа, тренировката ме кара да се чувствам завършена... че съм постигнала нещо за себе си. Най-хубаво е сутрин, това всички го знаят."

 

Дрехи според тялото

"Намерете една част от тялото си, която харесвате и акцентирайте върху нея. Например, тъй като аз имам тънко кръстче, голямо дупе и слаби крака – големите колани са супер за мен. Трябва да сте наясно какво ви стои най-добре и какво не е за вас.

 

Време във фитнеса = време за вас

"Тренировките ми са единственото време през деня, в което мога да се изключа. Това е най-хубавото усещане. Когато видя хора във фитнеса да говорят по телефона, искам да им кажа – 'Това е вашето малко време, в което да бъдете егоист, възползвайте се!'

Да си горд, че си закръглен

"Мисля, че мога да съм закръглена и да съм горда от това. И пак да съм стилна и шик. За мен никога не е било реалистично да съм кльощава. Кльощави за мен – това са само модел дънки."

 

Целта на тренировките

"Просто искам да се чувствам перфектно. Искам да съм уверена и да не бъда никога несигурна. А и ако се грижиш за себе си, ще живееш по-дълго. Не всичко опира само до външен вид, а и до здравето и това да се чувстваш ти добре."

 

Помпай!

"Вдигам тежести, с помощта на треньора ми – сутрин, три пъти седмично. След всяка тренировка виждам разликата в дупето и в бедрата ми, а и дрехите ми седят по-различно. Освен това съм много горда със стегнатите си и добре оформени ръце."

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay