Ким Кардашян отрече да има пластични операции?

Ким Кардашян отрече да има пластични операции?

В скорошно интервюто  за Allure Ким Кардашиян най-накрая даде пълна информация за всички неща, които е оперирала, поставила и инжектирала на лицето си. Всички ние имаме някакви теории за това как Ким е постигнала визията си, но действителността може да ни се стори малко по-различна. Или пък не чак толкова.

След като интервюиращият Даниел Пергамент се осмели да попита: "Какво имаш в лицето си в момента?", отговорът на Ким бе следният - "О, само малко ботокс. Това е."

След това тя с лека отрече и филърите в устните и бузите си, както и удължените си мигли. Тя отдаде обема им на спиралата, която употребява. 

"Никога не съм правила нищо. Днес имам малко спирала. Никога не съм поставяла филъри в устните си.", отрича слуховете тя.

По-късно Ким продължи с думите, че искрено я е грижа за това да изглежда добре.

"Вероятно ме интересуват повече от 90 процента от хората на тази планета. Не е лесно, когато си майка и си изтощена в края на деня. Обикновено правя козметичните си процедури късно през нощта. След като всички са в леглотосе подлагам на лазер.", споделя още Ким.

Тя категорично отсече, че все пак "ще направи всичко, за да изглежда и да се чувства млада". Истината е, че Ким, като всички нас, може да прави каквото си поиска с тялото си и не дължи обяснения на никого за това. Но от друга страна, като публична личност тя трябва д е открита за корекциите по себе си, защото в противен случай налага нереален стандарт за красота сред младите момичета и жени.

Ще се опитаме да повярваме на думите ѝ, но май няма да се получи!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay