Ким Кардашян се изложи брутално на Седмицата на модата в Милано

Ким Кардашян се изложи брутално на Седмицата на модата в Милано
cosmopolitan.com

Когато става дума за излагации и неловки ситуации, то семейство Кардашян са първите, които изникват в съзнанието ни. Те редовно попадат в полезрението на жадни за клюки папараци и то по изключително комичен начин. Ким вероятно оглавява класацията като жената, която се изразява без грам емоция, забравя собственото си дете в хотел... и май няма смисъл да продължаваме. През последните дни тя блесна с пореден гаф, който остави феновете в ступор.

Всички все още сме в шок от неспособността на Кендал Дженър да реже краставица, като тази нейна изцепка стана вирусна в социалните мрежи. Ким обаче е напът да я задмине по невежество относно базови хранителни продукти. Оказа се, че скандалната инфлуенсърка си няма и на представа какво са тортелини...

Комичната случка се разигра по време на епизода на The Kardashians в четвъртък, когато Ким беше в Милано за Седмицата на модата и излезе на вечеря с екипа си. Докато разглежда менюто, Ким пита сервитьора: "Какво е тортелини?" След като той отговаря, че приличат на равиоли, тя ги поръчва и заявява, че предпочита всичко друго, освен спагети.

Както можете да си представите, афектирани почитатели взривиха социалните мрежи в опит да осмеят проявата на Ким и то напълно заслужено, ако ни питате. Ето ги и част от най-цветущите коментари:

"Всичките тези и пари и тя и няма и на идея какво представляват тортелините!"

"Тя си позволи да попита какво са тортелини в Италия?"

"Болезнено е да гледам как Ким Кардашян не знае какво са тортелини!"

"Нищо не бе в състояние да ме подготви, че през 2022 г,. в Милано, Ким Кардашян ще попита какво са тортелини!"

В своя защита Ким продължи да обяснява, че е веган от време на време и онази вечер в Милано не е била един от тези моменти.

"Тази вечер нямам ограничения. Ще ям. Не съм се замисляла, но мисля, че се определям като флекситарианец - понякога съм веган, друг път - не. Така че YOLO.", добяви тя.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay