"Красавицата и звяра" – да обикнеш със сърцето, а не с очите!

Препоръчваме Ви горещо прелестната история на Бел и Звяра на 17 март на 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX

"Красавицата и звяра" – да обикнеш със сърцето, а не с очите!

Остават броени дни до премиерата на дългочакания филм "Красавицата и звяра". За първи път ще видим любимата ни анимация на Дисни в пълнометражен и супер реалистичен филм.

Красивата Бел, която покорява всички с красотата си, но и ги озадачава със странността си, е изиграна от Ема Уотсън. А с какво всъщност е странна Бел? Тя е едно обикновено момиче, живеещо в малко провинциално градче във Франция. Но нея я движат мечтите и умението да вижда красивото не с очите, а със сърцето си.

Бел мечтае за един по-различен живот и разбира се, като всяка жена, за голяма любов. Но тя не е готова да даде любовта на когото и да е.

Кой ли е достоен за любовта й?

Дали принцът, който е бил омагьосан да бъде звяр, докато някой не се влюби в него, би могъл да заслужи любовта на това прелестно момиче?

Новата версия на филма ни очарова с това, че всичко изглежда толкова реално. Приказката е съживена за нов живот, за да ни покаже, че истинската любов съществува.

Посланието на филма е, че дори и да грешим, променим ли се, ще има нов щастлив живот за нас.

Препоръчваме Ви горещо прелестната история на Бел и Звяра на 17 март на 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX.

В ролята на Звяра ще видите Дан Стивънс. Другите актьори са: Люк Евънс като Гастон – красивият, но плиткоумен селянин, който е влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон. Във филма с гласовете си ще участват и редица емблематични актьори: Юън Макгрегър дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Канденза, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.

Режисьор на Красавицата и Звяра е Бил Кондън, а сценарият за пълнометражната версия на класическата приказка е написан от Евън Стилиотополус, Стивън Чоски и Бил Кондън.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay