2-та епизода, за които създателите на "Приятели" съжаляват

Изминаха 15 години, от както Приятели слязоха от ефир, но две сюжетни линии в любимия си сериал все още държат будни нощем неговите създатели. Марта Кауфман и Дейвид Крейн са хората, създали един от най-добрите сериали, създавани някога. Наското двамата говориха на филмовия фестивал в Трибека. Кауфман и Крейн разкриха, че не са доволни от епизода "The one with the jam" в трети сезон, където Фийби (Лиса Кудроу) си пада по Майкъл( Дейвид Аркет), който дебне сестра й Урсула. "Направихме много промени на този епизод, за да се получи", споделя Кауфман.


Другият епизод, който не им е особено любим е "The One With the Chicken Pox" от сезон 2, в който Фийби заразява бившето си гадже (Чарли Шийн) с шарка, която е хванала от сина на Рос. "Не съм сигурна, че цялата тази история с шарката се получи", добавя Кауфман.

Въпреки че има епизоди, от които не са никак доволни, Кауфман и Крейн гледат сериала от време на време. Крейн обяснява, че понякога, когато гледа "Приятели" си казва "Леле, това наистина се получи!", а има и моменти, в които си казва "Наистина ли сме направили това?"

"Гледам шоуто от време на време", добавя Кауфман. "Но ми е много по-трудно да се наслаждавам на хубавите моменти, когато има сцени, за които се чудя как сме могли да направим."

На 22 септември се навършват 25 години от премиерата на "Приятели".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

4 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay