5 филма, които ще повдигнат настроението ви след тежък ден

Пуснете си някой от тях тази вечер

5 филма, които ще повдигнат настроението ви след тежък ден

Ако сте имали тежък и натоварен ден, то най-доброто лекарство е хубав и смислен филм, показващ ви, че любовта и щастието не са химера. Ето 10 предложения, които ще ви накарат да се почувствате под-обре и ще оправят настроението ви.

Неуютна ферма

Обстоятелства принуждават младата Флору Пост да се измести при роднини на село. Всички в мрачната ферма са се побъркали и Флора се опитва да оправи нещата.

Красиви момичета

Доброто старо време никога не е било толкова хубаво.
Красиви момичета разказва историята на група приятели от малко градче, и тяхното първо следучилищно събиране. Те успяват да преоткрият и да оценят своите отминали преживявания и срещи. 

X+Y

Нейтън Елис е затворен младеж с талант в математиката. Той е принуден да напусне зоната си на комфорт, когато е избран да представя Великобритания на Международната математическа олимпиада. Изправен пред трудностите при адаптиране, Нейтън разкрива нови черти от характера си, научава се да разбира хората и среща първата си любов.

Мъжки стриптийз

Главните герои са останали без работа и се опитват да заработят пари чрез.. стриптийз. Идеята е обречена на неуспех, защото не се славят с красота, нито с гъвкави тела. 

Определено може би

Когато 10-годишната дъщеря на Уилям го моли да разкаже за миналото си, той й разкрива истината за трите основни жени в живота си, като сменя имената. Благодарени на въпросите на дъщеря си, Уилям разбира, че не  е твърде късно да се бори за любовта си. Но на коя от трите жени?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay