Вижте първи трейлъра на българския филм "Вяра, любов + уиски"

Ексклузивен поглед към брилянтното изпълнение на татуирания чаровник Валери Йорданов и македонката Ана Стоянова

Вече ви разказахме за филма "Вяра, любов + уиски", чиято премиера в България ще се състои на 1 ноември.

Лентата е спечелила голямата награда на журито за игрален филм на Международния кинофестивал в Далас 2012, признание за най-добър европейски филм на Фестивала в Монс и за най-добър дебют на Фестивала в Сент Луис. 

Филмът предизвика жив интерес от страна на Jenite.bg и поради още една причина - режисисран е от една забележително амбициозна и талантлива млада българка. Тя се казва Кристина Николова и на 17-годишна възраст заминава да учи в Америка. Споделя, че филмът разказва за едно от онези познати лета, когато емигрантите се завръщат у нас от САЩ, за да се видят с близките си. 

Прибирайки се у дома, Нели (главната героиня на "Вяра, любов + уиски") се събира със своя страстен най-добър приятел Вал. Той обаче е алкохолик и има саморазрушителни навици. Когато съвсем неочаквано в България пристига годеникът на Нели от Америка, тя трябва да избере между предлаганото от него уредено презокеанско бъдеще и обречената любов с Вал. 

В ролята на последния влиза татуираният чаровник Валери Йорданов. Той спечели сърцата ни с "Кецове", убедени сме, че ще затвърди позициите си на наш любимец и с новия филм. Впрочем, можете сами да видите как играе в приложения тук трейлър на "Вяра, любов + уиски". 

Ролята на Нели се изпълнява от македонката Ана Стояновска. Засега ще ви кажем само, че тя е родена в семейството на известни актьори и киното я влече от дете, но очаквайте съвсем скоро ексклузивно интервю с Ана в Jenite.bg.

Aко искате да следите културния живот на България заедно с нас, можете да се присъедините към страницата ни във Facebook!






6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 16.10.2013|14:25
Този филм ми изглежда много добре
2
Не е посочен 15.10.2013|18:54
Предполагам, че ще е интересно.
1
Не е посочен 15.10.2013|17:22
Според мен филмчето ще е добро и си заслужава да се гледа.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay