Герои от филми, които създателите на продукциите не са планирали да махнат, но се е наложило

Герои от филми, които създателите на продукциите не са планирали да махнат, но се е наложило

В телевизионните сериали и филми героите често умират, а ние всъщност сме свикнали с това, благодарение на Game of Thrones. Невинаги обаче са виновни сценаристите, но ние винаги ги обвиняваме в такива случаи. Зад кулисите скандалите, ниските оценки на зрителите и дори смъртта на самите актьори често са причините, поради които любимите ни герои напускат екраните.

1. Саманта Джоунс (Ким Катрал), "Сексът и градът"

Феновете на "Сексът и градът" бяха наистина щастливи, когато чуха новината, че скоро ще излезе нов сезон: през 2020 г. Ние обаче знаехме, че всичко е твърде хубаво, за да е истина. А продуцентите разочароваха зрителите с ужасна новина: Саманта Джоунс вече няма да бъде в шоуто.

Ким Катрал, която играе Саманта, вече е на 62 години и обясни защо е напуснала шоуто. Тя казва, че е време да сложа работата на заден план и себе си на преден. Актрисата просто иска да бъде пенсионирана, но има някои хора, които смятат, че има сложни отношения със Сара Джесика Паркър.

Новият сезон все още не е пуснат, но вече знаем, че Саманта Джоунс ще е мъртва в него и ще трябва да изчакаме до 2020 г., за да разберем как се случва това.

2. Иди Брит (Николет Шеридан), Отчаяни съпруги

Първоначално, Иди Брит е трябвало да бъде второстепенен герой, но критиците толкова я харесали, че решили да й дадат повече време в сериала. Николет Шеридан участва в сериала 5 години, но решава да напусне и героинята й Иди е убита. Създателят на шоуто Марк Чери твърди, че актрисата е напуснала, защото в шоуто няма достатъчно пари, а Николет не е доволна от заплатата си, която е по-ниска от на останалите "съпруги". Но актрисата твърди, че истинската причина за напускането й била, че Чери я е ударил по време на снимките.

3. Мартин Ригс (Clayne Crawford), Смъртоносно оръжие

Той бил уволнен заради редовните си спорове и конфликти с колегите. А продуцентската компания прави това в почивния ден на Крофорд, така че той разбира, че е уволнен от медиите.

След като това се случи, Крофорд се извини на страницата си в Instagram.

Пътят на героя на Клайн Крофорд също не завърши добре: докато Мартин Ригс посещаваше гроба на жена си, той беше прострелян в гърдите.

4. Ханибал Лектър и Уил Греъм (Мадс Микелсен и Хю Данси), Ханибал

Наистина ли приключи битката между тези 2 напълно различни героя? Зрителите не искаха да повярват, че са мъртви и след сцената всички все се надяваха, че Греъм и Лектър ще се върнат през следващия сезон.

По-късно от студиото обявяват, че снимките на шоуто са спрени заради ниските рейтинги. Всъщност Ханибал имаше проблеми с рейтингите още от началото на първия сезон, но феновете поискаха нов сезон.

5. Мод Фландрия (Маги Розуел), Семейство Симпсън

Смъртта на Мод Фландър беше шок за всички, защото тя беше съседка на Симпсън толкова години. Никой не е очаквал, че Мод може просто да изчезне толкова внезапно.

Анимационните герои не се играят от действителни актьори, тъй като са анимирани, но са озвучавани. Гласът на Мод Фландърс беше на Маги Розуел, която напуска "Семейство Симпсън" заради спор относно заплатите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay