Дженифър Лопес, Малума И Оуен Уилсън ни канят на по-различния Свети Валентин с ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН от 11 февруари

Ако искаш да ти се случи нещо различно, трябва да направиш нещо различно.

Дженифър Лопес, Малума И Оуен Уилсън ни канят на по-различния Свети Валентин с ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН от 11 февруари

На 11 февруари, точно навреме за Деня на влюбените, Дженифър Лопес, Малума и номинираният за "Оскар" Оуен Уилсън ни предлагат едно по-различно романтично преживяване на празника с Омъжи се за мен. Трогателна модерна приказка за любовта, която може да срещнеш там, където най-малко очакваш – а защо не и в многомилионна публика, която чака да стане свидетел на сватбата ти с някой друг – филмът е решен в най-добрите традиции на романтични комедии като класиките в жанра Римска ваканция и Нотинг Хил.

Омъжи се за мен разказва за музикалната звезда Кат Валдес (Лопес), която навръх сватбата си научава, че годеникът ѝ – новоизгряващата сензация Бастиан (Малума), ѝ изневерява с нейната асистентка. Преосмисляйки живота си и любовта, Кат взима импулсивното решение да се омъжи за напълно случаен човек – учителя по математика Чарли Гилбърт (Уилсън). Но това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, противно на всички пречки. 

Омъжи се за мен разглежда теми и идеи, които освен, че са универсални, са и много добре познати на влизащата в главната роля Дженифър Лопес. В специално видео суперзвездата споделя, че точно поради тази причина Омъжи се за мен е много лично преживяване: Познавам този начин на живот. Филмът ни отвежда зад воала на известността. Това е и първият път, в който имам възможност да създам албум за филм – нещо, за което мечтаех отдавана. Също така, тук за първи път имам възможност и да пея със собствения си глас – последният ми музикален филм беше Селена (1997), но в него използваха гласа на самата Селена.

Дженифър Лопес, Малума И Оуен Уилсън ни канят на по-различния Свети Валентин с ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН от 11 февруари

Наравно с Лопес, във видеото взимат участие и Оуен Уилсън, Малума, режисьорката Кат Койро и продуцентката Илейн Голдсмит-Томас, които разкриват допълнителни подробности за историята и героите. Както и за това, че надежда винаги има и не трябва да се страхуваме да рискуваме. Това са и посланията, които създателите на филма отправят към зрителите.

Видео зад кадър "Поглед отвътре": https://www.youtube.com/watch?v=OsYrEOQ4B0Y

За Свети Валентин Омъжи се за мен ни кани на едно вълнуващо преживяване в киносалоните за всички, които вече са открили или все още им предстои да открият голямата си любов, без значение от формата ѝ. Дойде време да "кажем да" – от този петък, 11 февруари само в кината.

За филма: 

Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума, който прави своя дебют в киното) са най-сексапилната светска двойка на Земята и всички са луди по любовната им история. Докато тоталният им общ хит Marry Me се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специална церемония пред многомилионна публика на концерт, с който ще стартира световното им турне и ще се излъчва на живо по множество социални платформи.

Въпреки че не е фен, след бурна агитация от страна на дъщеря му Лу (Клоуи Колман, Големите малки лъжи) и най-добрата му приятелка Паркър (Сара Силвърман, Разбивачът Ралф), разведеният учител по математика Чарли Гилбърт (Уилсън) отива на концерта. И защото животът не се случва по план, минути преди началото, Кат научава (по ирония на съдбата, именно от социалните мрежи), че Бастиан ѝ изневерява със собствената ѝ асистентка. Докато познатият ѝ свят на любов, доверие и лоялност рухва за миг пред очите ѝ, Кат ненадейно среща погледа на Чарли и в момент на импулсивно умопомрачение, избира да се омъжи за него. Но това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, въпреки всички пречки. 

Режисьор на Омъжи се за мен е Кат Койро (Случай с теб, She-Hulk), а сценарият е дело на Джон Роджърс (The Librarians), Тами Сагер (30 Rock) и Харпър Дил (The Mick), по графичния роман на Боби Кросби. Продуценти са Илейн Голдсмит-Томас (Да свалиш Уолстрийт, Петзвезден романс), Дженифър Лопес, Бени Медина (Да свалиш Уолстрийт) и Джон Роджърс.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay