Любима звезда от "Белият лотус" се завръща за сезон 3

Вече знаем официалното местоположение на третия сезон на "Белият лотос". На 27 март Variety обяви, че сезонът ще бъде заснет в Тайланд. Представителите на HBO обаче отказват да коментират. 

Още през февруари създателят на "Reboot" Джони Ноксвил пусна фалшива следа в интервю за Vulture. В интервюто той сподели, че е добър приятел с шоурънъра на "Белият лотос" Майк Уайт и че двамата наскоро "били заедно в Токио". "Мисля, че това е мястото, където следващият... О, няма да издавам нищо", каза той, карайки някои фенове да мислят, че сезон 3 на "Белият лотос" ще се развива в Япония.

"Първият сезон се върти около парите, а вторият около секса", обясни Уайт. "Мисля, че третият сезон би бил може би сатиричен и забавен поглед към смъртта и източната религия и духовност."

Това не беше първият път, когато Уайт намекна за възможно източно местоположение за "Белият лотос". Преди премиерата на втория сезон на сериала на 30 октомври 2022 г., той каза пред Deadline: "Мисля, че би било забавно да отидем на съвсем различен континент."

Ето всичко, което знаем за "Белият лотос" сезон трети:

"Белият лотос" сезон 3 сюжет

HBO поднови "Белият лотос" на 18 ноември 2022 г., на фона на втория му сезон, чието действие се развива в Сицилия, Италия, отбелязвайки, че третата част ще представи "нова група гости в друг имот на White Lotus".
"Размишлявайки върху скромния произход на "Белият лотос" като ограничена пандемична продукция, е невъзможно да не бъдем възхитени от начина, по който създателят Майк Уайт организира едно от най-шумните и най-критично аплодирани шоута. И все пак, той продължи да достига нови висоти само през сезон 2, което е най-доброто доказателство за суровата, несравнима визия на Майк", каза в изявление по онова време Франческа Орси, изпълнителен вицепрезидент на HBO, ръководител на HBO за драматични сериали и филми . "Не можем да бъдем по-развълнувани да получим шанса да си сътрудничим в трети сезон."

"Белият лотос" Сезон 3 актьорски състав

Уайт също изрази интерес да върне любимия герой на Дженифър Кулидж, Таня, за още един сезон, но е много малко вероятно, като се има предвид съдбата ѝ в края на втори сезон. За нейния трагичен край Уайт каза: "Мислех си, че ще бъде забавно да върна Таня, защото тя е страхотен герой, но може би това е пътуването за нея- пътуване към смъртта."

Въпреки че Таня може да си отиде завинаги, друг любим герой на феновете ще се завърне за третата част: Белинда Линдзи. На 19 април представителят на Наташа Ротуел и HBO потвърдиха, че актьорисата ще повтори ролята си на любим спа мениджър. Други подробности за ролята ѝ в предстоящия сезон не се разкриват.

Премиера на сезон 3 на "Белият лотос"

Все още не е обявена дата за излизане на сезон три, но вероятно можем да го очакваме по-късно тази година или в началото на 2024 г.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay