Марго Роби си взема почивка от актьорството след „Барби“

Марго Роби разкри, че си взема кратка почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху продуцирането, защото "на всички вероятно им е писнало" от гледката на нея след Барби.

 "Това е най-дългото време, в което не съм участвал на снимачна площадка, защото завършихме "Барби" през октомври 2022 г. И така, вече мина повече от година, откакто бях на снимачната площадка като актьор, и освен Covid, това е първият време, което някога се е случвало. Също така мисля, че засега на всички вероятно им е писнало от вида ми. Вероятно трябва да изчезна от екраните за известно време. Честно казано, ако заснех друг филм твърде рано, хората биха казали: "Пак тя? Прекарахме цяло лято с нея. Преодоляхме го." Не знам какво ще правя по-нататък, но се надявам да е още малко", споделя тя в интервю за Deadline.

По време на наградите "Златен глобус" "Барби" беше награден с първата награда за кинематографично и боксофис постижение, категория, създадена, за да признае филми, които едновременно събрират широка подкрепа от глобалната публика и постигат съвършенство в киното.

Въпреки че взе само една награда, "Барби", който беше най-касовият филм за 2023 г., получи девет номинации на Глобусите.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Ева ronalda 22.01.2024|10:34
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук--=-=--- https://use.my/zf32
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay