Най-неуспешните в киното: при кой са тазгодишните награди "Златна малинка"?

Най-неуспешните в киното

Най-неуспешните в киното: при кой са тазгодишните награди "Златна малинка"?

По традиция номинираните за най-зле представилите се в кино индустрията се обявяват ден преди да станат известни тези, които ще се борят за най-престижните отличия - наградите "Оскар". Снощи се състоя и церемонията, на която бяха раздадени така нежеланите призове "Златна малинка".

Въпреки че вероятно много от нас, жените, са се надявали четирите героини от "Сексът и градът 2" да си тръгнат от залата неопетнени, а порицанията да получат героите от вампирския хит "Здрач: Затъмнение", това, уви, не се случи. За най-лош филм на 2010 година беше обявена втората част на пълнометражния "Сексът и градът".

Друга хубавица на Холивуд грабна анти наградата за най-лоша актриса - Джесика Алба, а мъжкият ѝ еквивалент спечели за "Денят на Свети Валентин" Аштън Къчър.

Церемонията по връчването на наградите "Златна малинка" се провежда за 31-ви път, а първата се е състояла в през 1980, отново в Холивуд. "Призът" струва не повече от 5 долара и представлява златиста малинка, която всъщност е пластмасова и покрита с евтина боя. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay