Чуй "Нейната дума" и спечели кинобилети

Чуй "Нейната дума" и спечели кинобилети

Двукратно номинираната за "Оскар" Кери Мълиган ("Момиче с потенциал) и Зои Казан ("Заговорът срещу Америка) влизат в ролите на разследващите журналисти от "Ню Йорк Таймс" Меган Туи и Джоди Кантор, които работят съвместно по една от най-важните истории на нашето време – история, която разби продължилото десетилетия мълчание по темата за сексуалното насилие в Холивуд и завинаги промени света ни.

Свидетелство за силата на разследващата журналистика, "Нейната дума” проследява пътя, който изминават репортери и редактори в безспирното преследване на истината и подчертава куража на потърпевшите и свидетелите, които избраха да разкажат своите шокиращи истории и така да сложат край на похожденията на известен сериен сексуален хищник.

Ние от Jenite.bg ви каним да станете част от тази разтърсваща история като даваме възмжността на двама от вас да спечелят по един брой двоен кинобилет за филма "Нейната дума”.

За да участвате в играта отговорете правилно на въроса и отбележете в коментар приятел/ка, с който бихте искали да гледате филма.

Кой е филмовият продуцент, на чиито похождения се опитват да сложат край журналистите Меган Туи и Джоди Кантор?

А) Хари Уайдстън

Б) Хенри Уайнстоун

В) Харви Уайнстийн

Можете да участвате до 14 декември включително. Победителите ще бъдат обявени на 15.12 в сайта на Jenite.bg и в нашата Facebook страница. Успех на всички!

Чуваме "Нейната дума” само в кината!

 

*Играта се организира от сайта Jenite.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД. 

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay