Андреа се разголи в хотелска стая

Тази визия много ѝ прилича - нали тъкмо нейна е песента “Употребена”

Андреа се разголи в хотелска стая

Поп-фолк певиците по традиция са разголени и показват тялото си без никакви задръжки. Поредното доказателство за това твърдение е тази снимка на Андреа.

Тя носи усещане за пошла еротика. Празна чаша от вино, цигара в ръката, гърди на показ, тъмна хотелска стая... Фолк певицата не си поплюва!

Тази визия много ѝ прилича - нали тъкмо нейна е песента "Употребена”, в която пее "само тяло ще ти дам, можеш цяла нощ да останеш там”. Нескромно подалата се гръд на Андреа дори прекрачва границата на еротичното и придава на кадъра още по-мръснишко излъчване.

Кадърът бе качен в компанията на още един - на него блондинката е със сексапилни чорапи без жартиери, с корсет и прозрачна блуза отгоре. Харесват ли ви провокациите на поп-фолк фурията или смятате, че разголени фотосесии не трябва да се правят за щяло и нещяло?

Андреа се разголи в хотелска стая

45 49
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 18.10.2012|15:01
Тя май само се чуди как да се разголи- много обича да се показва....
5
Не е посочен 18.10.2012|12:41
Ако не е връзката й с Кубрат щеше да си остане поредната изгряла и бързо залязла звезда на чалга небосклона, тъй като само с визия не става.
4
Не е посочен 18.10.2012|11:51
Много ми е антипатична тази жена, даже не знам защо. Никоя фолкаджийка не ми е толкова безлична и елементарна колкото тази. Толкова изкуствено и простовато излъчване рядко се среща. Понякога, признавам си, проявявам интерес да чуя някоя нова чалга, но никога не мога да се прежаля да е на тази патка - знам, че ще е нещо крайно тъпо и изпято крайно зле. голяма скука е, не знам защо има медии, които пишат за нея.
3
Не е посочен 18.10.2012|11:51
Може ли тя точно да не се разголи :Д
2
Не е посочен 18.10.2012|11:36
Шампанско и сълзи... :) Андреа на тази снимка много ми заприлича на Камелия, не знам защо, иначе си я бива фотосесията.
1
Не е посочен 18.10.2012|10:53
А Андреа знае ли за тези снимки и в частност за тази с виното и цигарата, не че изглежда зле, напротив, секси е, но по нищо не личи, че позира за пред камера.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара