Бившата на Рачков Анита: "Нещата много ескалираха..."

Бившата на Рачков Анита: "Нещата много ескалираха..."
стоп кадър

Бившата на Рачков Анита даде интервю, в което сподели много лични истории за отношенията й с популярния водещ. 

На въпроса как са се запознали, тя разказа, че отдавна е изпитвала големи симпатии към него, но като популярна личност и дълго го е следвала за автограф. Той пък от своя страна е бил запленен от нейната визия. "Да не се прави" - смее се тя.

"С Рачков се запознахме на клип на Дивна. В съблекалнята след снимките бяхме аз, Рачков и Милко Калайджиев. Аз се познавам отдавна с Милко и тогава му разказвах много скандални истории. След това Рачков ме покани да излезем, но аз си мислех, че ме кани за някой проект, защото той малко с базика си казва истината."

"Първият коментар на Рачков за мен беше, че съм много мило момиче. След това започнахме да излизаме. Аз тъкмо бях приключила много бурна връзка. При мен цял живот нещата стоят така - излизам и влизам от връзка във връзка. Не искам да говоря нищо лошо за отношенията ми с Рачков, но нещата така ескалираха, че идваше вкъщи полиция постоянно..."

- Физически ли проблеми ли говорим?

"Физически, то по-скоро бутане... Никой не очакваше, че ще се развият така нещата... Всички много го обичаха, особено майка ми."

На въпроса от какво е била продиктувана агресията, Анита отговаря, че те никога не са се ревнували от мъже или жени, а конфликтите им са били продиктувани по-скоро от много малки и глупави неща като например на къде сочи повече лаптопа, когато гледат филм. Тези конфликти са ескалирали много. 

Преди Рачков Анита е имала 2-годишна връзка с 3 години по-голям от нея мъж, за която коментира, че "В отношенията ни се чувствах като майка - аз се грижех за много домакински неща. Само аз знам как ме травмирало това."

Обвиненията за възрастовата разлика и това, че е с Рачков за пари тя коментира като казва, че тя изключително много е обичала популярния водещ, че той я е научил на толкова много неща, срещнала е много разбиране. Променила се е много като човек с него. Отрича да е "златотърсачка" и да търси парите на мъжа си. За нея е нормално да гледаш финансовата възможност на мъжа до себе си.

"На 19-години аз имах много какво да науча както от Рачков, така и от цялото му обкръжение. Аз само попивах, слушах и попивах."

Миската споделя, че връзката й с Рачков е продължила 3 години и малко, но не е приключила в следствие на изневяра, а несходство в характерите. Близките й са го приели и много са го обичали, даже майка й й се е карала след раздялата им.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay