Евгени Минчев сравни ДесиСлава с лютеница и я нарече "руса коза"

Светският хроникьор не пощади коментарите си към бившата поп-фолк дива

Вчера ви разказахме за двойното парти, което събра на едно място част от родните знаменитости. Модният дизайнер Светослав Колчагов отпразнува рождения си ден, както и дебюта на марката Kolchagov-Barba, създадена съвместно с италианеца Емилио Барба. 

Събитието получи медийно отразяване, както и много снимки в социалната мрежа. Една от тях обаче предизвика скандална дискусия, в която главни действащи лица бяха светският хроникьор Евгени Минчев и младият музикален творец Alek Sandar.

Под първия кадър, който можете да видите в нашата галерия, се заформи ожесточения спор, чиято есенция ще ви предадем в следващите редове. 

Фотографията представя Alek Sandar и Мария Илиева, а Евгени Минчев изрази симпатията си към тях, като написа следното: "С Мария трябваше да направиш нещо, не с онази руса коза." 

Последната песен на Alek Sandar е дует с ДесиСлава и двамата не за пръв път работят заедно. Певицата, която се представя като Dess в последно време, явно не е сред любимките на бившия ватман, обаче.

Евгени Минчев сравни ДесиСлава с лютеница и я нарече "руса коза"
26-годишният изпълнител реши да не влиза в тона му и отговори лаконично: "hehe Evgeni - винаги успяваш да ме разсмееш. Но защо трябва да е едната или другата? Може да колаборирам и с двете". 

Евгени явно бе решил да не приключва толкова бързо разговора, защото продължи: "
Нее, никога на една маса не може да има и лютеница и чер хайвер", от което последваха още няколко коментара на Alek Sandar, който кратко отговори, че не е маса, а Минчев потвърди, допълвайки, че всъщност е тезгях.

Последното явно дойде в повече на Alek Sandar, защото написа следното: "виж какво - това че тук в България хората делят музиката на различни стилове и се чудят за какво да се захванат да хейтват, мен изобщо не ме касае. за мен само има или няма талант, има или няма химия, има или няма хубава музика".

Последваха още няколко коментара, които не бяха съвсем издържани в добрия тон, намесиха се и други хора. Накрая г-н Минчев реши сам да постави край на дискусията, пишейки: "Да се върнем към началото . Само казах, че Сашко трябва да направи нешщо с Мария Илиева а не с онази руса коза."

Не е изненада, че между членовете на т.нар. български хайлайф има "търкания". Чудим се обаче защо е нужно да се стига до подобно "махленско" ниво и една известна личност да обижда открито друга такава, при това точно във Facebook?

Евгени Минчев сравни ДесиСлава с лютеница и я нарече "руса коза"

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 08.08.2013|16:57
И той се направи на голямата работа
2
Не е посочен 08.08.2013|10:50
той евгени минчев да се види той на какво прилича пък после да съди другите
1
Не е посочен 07.08.2013|17:20
Браво Алекс, личи си , че си много интелигентно момче и не се хващаш на въдицата на "световно известният и много компетентен хроникьор".Продължавай в същият дух да твориш качествени песни за себе си и за всички истински гласове. Успех!!!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay