Защо Дейв Портной би вкарал Ким Кардашян в затвора, ако отиде на турнето на Тейлър Суифт?

Защо Дейв Портной би вкарал Ким Кардашян в затвора, ако отиде на турнето на Тейлър Суифт?
Instagram.com/kimkardashian

Ким Кардашиян нямаше да е добре дошла на турнето Eras на Тейлър Суифт, ако Дейв Портной отговаряше за сигурността.

Основателят на Barstool Sports, който обяви своя One Bite Pizza Festival  тази седмица, прогнозира, че Ким ще присъства на една от предстоящите дати на турнето на Swift в Лос Анджелис.

"Ако бях на мястото на Тейлър, щях да имам охрана да чака на входа и щях да ѝ сложа белезници и да я завлека в затвора", каза той ексклузивно на Page Six.

46-годишният Портной каза, че за първи път е станал фен на 33-годишата певица", когато 42-годишната Кардашиян пусна редактирана версия на скандалния си телефонен разговор с Кание Уест.

"Много хора всъщност не знаят историята, но те редактираха телефонното ѝ обаждане и я нарекоха лъжкиня", каза домакинът на подкаста "BFFs" за разговора на Суифт с Кание, също на 46 години, относно неговата противоречива песен "Famous".

"Телефонното обаждане се случи няколко години по-късно и то потвърди всичко, което каза Тейлър Суифт, така че това ме накара да тръгна по пътя на Swiftie. Когато всички я разпъваха, аз си казах "Това не е правилно", така че сега просто станах голям фен.", продължава Портной.

В песента на Уест от 2016 г. той рапира: "Чувствам, че аз и Тейлър все още може да правим секс / Защо? Направих тази кучка известна.

По-късно Кардашиян каза пред GQ, че Суифт "е дала благословията си" и дори е измислила текста – което лагерът на Суифт отрече.

"Тя напълно знаеше, че това ще излезе наяве. Искаше внезапно да се държи така, сякаш не го прави. Кълна се, съпругът ми наистина изпълняваше правилния протокол и дори се обади, за да го одобри", каза риалити звездата пред списанието през 2016 г.

"Искам да кажа на всички млади жени навън, че по пътя ще има хора, които ще се опитат да подкопаят успеха ви или да си припишат заслугите за постиженията или славата ви", каза Суифт в своя реч, позовавайки се на драмата, която в крайна сметка вдъхнови нейната епоха от албума "Репутация".

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay