Защо Крал Чарлз III се оплаквал от стила на Кейт?

Писателката Кейти Никъл хвърля малко светлина върху донякъде напрегнатите отношения между крал Чарлз и Кейт Мидълтън в първите дни от престоя ѝ в семейството. По онoва време Чарлз не може да си обясни как стилът на Кейт я прави толкова обсъждана и харесвана.

Но защо? Очевидно краля е се е пренесъл в спомените за това как обществеността се фокусираше повече върху принцеса Даяна, отколкото върху него по време на напрегнатите им отношения.

"Нейната звезда веднага засенчи тази на съпруга ѝ, причинявайки ранни сривове в отношенията им. За Чарлз бе много трудно да го разбере. Той не можеше да осъзнае, че в епохата на новите медии да бъдеш принц, роден в кралско семейство и бъдещ крал е по-безинтересноа от неоспоримата красота и характер на съпругата му.", пише Никъл.

Чарлз отново се оказа изтласкан от светлината на прожекторите, когато Кейт влезе в картината и всички веднага бяха очаровани от нея.

"Чарлз понякога се дразнеше, че роклите на Кейт привличат повече вниманието на медиите, отколкото добрите му творби.", пише още авторката.

Чарлз също бил разстроен от това, че не прекарва достатъчно време с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Както казва Никъл, той "е бил наранен, че не е виждал толкова много от внуците си от Кеймбридж, колкото би искал".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay