Родителските трикове на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Родителските трикове на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Кейт Мидълтън и принц Уилям имат перфектното семейство. Винаги изглеждат перфектно, държанието им е като по учебник. Това си представя човек, когато чуе "кралско семейство". Кейт и Уилям имат страхотни трикове, които им помагат да възпитат послушни и щастливи деца, без да им причиняват дискомфорт. 

Ще ви разкажем за техните родителски трикове: 

1. Те използват "диван за разговори" за сериозните разговори

Диванът се използва като алтернатива на добрия стар "тайм аут" стол. Палавото хлапе седи на специален диван с родителя и след това обмисля какво е направило. В дома на Уилям и Кейт никога не се чуват викове. На децата се обяснява всичко и се обсъждат всички възможни последици. Викането е забранено, така че ако едно от децата реши да повиши тон, то незабавно се извежда от стаята.

2. Те използват кодови думи

Някои родители може да имат непосредствено желание да се развикат на децата си, за да коригират поведението им. Кейт Мидълтън обаче не прави това. Вместо това тя казва: "Да си вземем почивка" и след това успокоява децата си с помощта на книга или пъзел. След като децата чуят кодовата дума, те незабавно превключват в режим на поведение-дръж се добре-или-ще-седнеш-на-дивана за разговори.

3. Те подчертават важността на допира

Експертът по родителство д-р Ребека Чикот казва, че Кейт използва и физическа комуникация, за да попречи на децата да изпадат в истерии. Кейт вярва, че прегръдките са важни и това казва и на децата си. Друго нещо, което херцогинята прави, е да докосва главата на детето си, когато се държи лошо. Изглежда, че работи доста добре, тъй като развиващата се истерия на принц Джордж беше ефективно предотвратена на сватбата на Пипа Мидълтън през 2017 г.

4. Когато говорят с децата си, клякат до тях, за да бъдат на нивото на очите им 

За Уилям и Кейт този трик е начин да покажат на децата си, че са важни за тях. След като разговарят с тях на нивото на очите, децата им разбират, че каквото и да кажат родителите им, е сериозно и трябва да им се обърне внимание. Експертите го наричат активно слушане, когато очите на събеседника са на едно и също ниво. Този трик не само е ефективен при родителството, но също така служи добре и при бизнес срещи.

5. Добре е понякога да се нарушават правилата

Въпреки че може да изглежда, че кралските деца имат невероятно строго възпитание, това не е съвсем вярно. Кейт и Уилям разбират, че децата все пак са деца и понякога дивото поведение не е голяма работа. В миналото имаше традиция да не се показва обич към кралските деца публично, но не така Уилям и Кейт избират да действат. Те нарушиха старомодното правило и въведоха нов начин на родителство.

6. Техните деца носят дрехите на по-големите си братя и сестри

Ако си мислите, че кралските деца носят само дизайнерски дрехи, това изобщо не е вярно. По-малките деца носят дрехите от по-големите си братя и сестри. Принц Джордж например често носи старите дрехи на принц Уилям. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay